Switchre tart a Commandos 2 HD Remaster

  • Írta: szlav
  • 2020. november 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha tetszett a Desperados III vagy a Shadow Tactics, akkor ideje, hogy próbát tegyetek a zsáner öregapjával is! A Commandos 2 feltupírozott változata már lefutotta a köreit PC-n és a nagyobb konzolokon, így már csak a Switch van hátra.

A Pyro Studios gyakorlatilag egy önálló szubzsánert alkotott meg a lopakodós játékokon belül az 1998-ban kiadott Commandos: Behind Enemy Linesszal. A két évre rá érkező folytatást sokan a széria csúcspontjaként ítélték meg, így a jogokat birtokló Kalypso Media nemrégiben kapva kapott az alkalmon - így született meg idén januárban a Commandos 2 HD Remaster, amely szeptemberben PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is ellátogatott.

Túlzás lenne azonban azt állítani, hogy a felújított változat osztatlan sikereket aratott. A megjelenésekor rengeteg bugtól hemzsegett a játék, az eredeti verzióhoz képest pedig egy-két kisebb fícsör is hiányzott a programból, ennek ellenére mégis ez jelenleg a legjobb (és talán egyetlen) kiadás, amely modern rendszereken is zökkenőmentesen futtatható. Örülhetnek tehát a Nintendo Switch tulajdonosai, hiszen a kiadó bejelentette: december 4-én itt is játszhatóvá válik a második világháborús kaland.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...