Tárhelygyilkos lesz a Black Ops: Cold War is

  • Írta: szlav
  • 2020. november 5.
  • Gépigény
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékosai idén már szembesülhettek a dilemmával, és úgy tűnik, a Treyarch játékával sem ússzuk meg a dolgot. A Black Ops: Cold War már a megjelenéskor komoly szeletet vág magának a tárhelyünkből.

Mára gyakorlatilag mémmé vált, hogy amikor új frissítés érkezik a Call of Duty: Modern Warfare-hez, akkor egy újabb játékot törölhetünk le a PlayStation 4 vagy az Xbox One HDD-jéről. A széria blogján újabb helyzetjelentés érkezett a hamarosan megjelenő Black Ops: Cold Warról, és úgy tűnik, ezúttal sem lesz sokkal jobb a helyzet.

A PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra érkező verziók 95, illetve 93 GB-ot foglalnak majd a megjelenés napján, ez a szám pedig jócskán bővül majd a folyamatosan érkező tartalmi frissítésekkel. Az újgenerációs konzolok tulajdonosai pedig jobban teszik, ha félretesznek még egy Spider-Man: Miles Moralesnyi adattömböt: PlayStation 5-ön 133 GB-ot, Xbox Series X-en pedig 136 GB-ot nyom majd a hidegháborús lövölde.

Ami pedig a PC-seket illeti, a teljes játék 82 GB-ot nyom majd, ha azonban ultra grafikán és a legrészletesebb textúracsomaggal szeretnénk nekivágni a kalandoknak, akkor legalább 125 GB-ot kell rászánnunk. A Treyarch azonban azt ajánlja, hogy ennek a dupláját, vagyis 250 GB-ot tegyünk félre - vélhetően a Modern Warfare-hez hasonlóan csak így frissíthetjük majd a játékot teljes újratelepítés nélkül. Némi öröm az ürömben viszont, hogy a Black Ops: Cold War is több részre felosztva, szeparált fájlcsomagokban érkezik, így ha valaki szeretne megválni az egyjátékos kampánytól vagy a Zombies játékmódjától, az könnyen megteheti majd.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PS5-re.

2.
2.
Neo1989
A tavalyi MW volt 150 alapból. Ehhez képest 95 az bagatell.
1.
1.
Viktor_The_Best
2TB-os tarhellyel kellett volna kiadni az uj generacios konzolokat Sony illetve Microsoft!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...