Evakuálták a Ubisoft Montréal irodáját

  • Írta: szlav
  • 2020. november 14.
  • Hír
Félelmetes szituáció alakult ki a tegnap esti órákban a Ubisoft Montréal főhadiszállásán. Egy fegyveres túszejtés bejelentése miatt vette körbe a rendőrség az irodát, miközben a stúdió dolgozói a tetőn kerestek menedéket.

Szörnyen rémisztő munkanapon vannak túl a Ubisoft Montréal alkalmazottai. A tegnap délutáni órákban egy aktív fegyveres túszejtőről kaptak bejelentést a helyi hatóságok, így a rendőri erők páncélozott járművekkel vették körbe a fejlesztőstúdió főhadiszállását. A helikopteres felvételeken tisztán látszik, hogy az alkalmazottak mindeközben az épület tetején kerestek menedéket.

Ezt követően a montréali rendőrség különleges egysége biztosította a területet, de a helyszínen nem azonosítottak támadót vagy bármiféle veszélyforrást, így szerencsére a Ubisoft dolgozói is sértetlenek maradtak. Ennek ellenére a rendőri erők teljesen kiürítették az épületet. Habár az események forrása egyelőre tisztázatlan, valószínűnek tűnik, hogy egy hamis telefonos bejelentés kelthette a pánikot.

10.
Pistons1990
Nagyon sok gond van a ubisoftnál. A cég vezetőségében többen is visszaéltek a pozíciójukkal A Beyond Good & Evil 2 erre nagyon jó példa. Michael Ancel vezető fejlesztőként toxikus munkakörnyezetet alakított ki. Az a durva hogy a ubisoftnál ugy el tudnak tüntetni játékokat évekre mint ha az nem is készülne. Azért az kemény volt amikor a 2018-as E3-on tizen akár hány év fejlesztés után közölték hogy a játék fejlesztése jól halad de várják az ötleteket a rajongóktol. :D új Splinter Cell játékért is évekota könyörögnek az emberek.
9.
axodox
#7: Aprópó, ha valaki jár arra a Botanikus kertet / Olimpiai parkot, Mount Royal tetejét és a Szent Helen szigetet (Biosphere) érdemes megnézni. A helyi művészeti és divat múzeum is nagyon látványos, ráadásul havonta egyszer ingyen látogathatók a múzeumok (bár olyankor nagyobb a tömeg is, szóval ez kétélű dolog).
7.
axodox
Én kb. fél évet töltöttem Montreálban munkából kifolyólag (szerencsére mindig nyáron) - ott van a cégünk központja (nem az Ubisoft, nem is játékcég). Ilyen szerencsére nem volt, de mikor egyik nap hazafelé sétáltunk este, egy kereszteződésben kb 10 méterre tőlünk hirtelen rendőrautók nagy sebsségről kerékcsikorgatva befékeztek és körbevettek egy autót. A gépfegyveres rendőrök kipattantak az autóból és ordítás közepette leronhanták és földre teperték a vélhetően fegyveres söfőrt. Szerencsére lövöldözés nem volt, de azért megmondom őszintén közelről messze nem volt olyan szórakoztató, és behúzódtunk a fal mellé.
6.
MűszálasLőrinc
"valószínűnek tűnik, hogy egy hamis telefonos bejelentés kelthette a pánikot."
A ubisoftol az utobbi 10 evben haraggal jott el szinte mindenki.
Szal. el hosszu a lista aki ki akarna baszni veluk.
5.
MűszálasLőrinc
A filmekben a hulye szoke nok menekulnek mindig felfele. Az azert jo mert "elfogy".
Sok mindent megmagyaraz miert is olyanok a jatekaik amilyenek....
4.
delphijos
Jó, ezek olyanok mint a “lehet hogy mégis jön PC-re” hírek. Főleg amikor olyan “bizonyítékok” vannak, hogy hogy egy “chilei játékbolt reklámfüzetében a PC is oda volt írva” :)
3.
Nothing
#2: "Az történt, hogy nem történt semmi.
Részletek a 20-26. oldalakon!"
2.
Kawada
Ezek a hírek (nem a gk hibája...)...

"FIGYELEM! Valami történt! De nem tudjuk mi az. Ha megtudunk valamit, közöljük, amit most nem tudunk és közlünk!"
1.
Drraco
Valakinek nem tetszett a Valhalla?
(Remélem, elkapják.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...