Tíz óra hosszú Dawn of Magic demó érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 6.
  • Letöltés
Megérkezett a Diablo-stílusú Dawn of Magic egyjátékos demója, mely 530 megabájtot nyom és akár tíz óra szórakozást is nyújthat!
Megérkezett a Diablo-stílusú Dawn of Magic egyjátékos demója, mely 530 megabájtot nyom és akár tíz óra szórakozást is nyújthat!

Ugrás a galériához

A kipróbálható verzió a teljes játék öt fejezete közül az első rész felét teszi elérhetővé a játékosok számára, amit a négy választható karakter egyikével tolhatunk végig - érdekesség, hogy a végigjátszásba fektetett tíz óránk nem fog kárbaveszni, lévén karakterünket átvihetjük majd a teljes játékba is. Minden hack'n'slash-RPG örültnek kötelező a kipróbálás!

3D Downloads
ComputerGames.ro
eXp Download
FanGaming
FileFront
Gameguru Mania

Gamer's Hell
Strategy Informer

12.
Nimor
azért nemárt ha mind a 2megvan
11.
Utys
Grafika másodlagos, legalábbis, ha valaki játszani szeret nem pedig szép képeket nézegetni.
10.
Utys
Hogy ezt is csak most veszem észre. Tuti nem fut a laptopon (meg egyébként is jönnek a ZH-k mint az ár), két hétig meg úgysem leszek itthon. Pedig már nagyon hiányzik egy kis hack'n'slash. Franc.
9.
három
Hol találom a civil war játékot?
7.
ThurGrek
jajj nehogy már te is bedőltél ennek a szarnak... iwiwen már lecsengett, úgylátszik itt még nem. olvasd el az apró betűs részt és rájössz h nem csak úgy küldözgetik a jobbnál jobb cuccokat csak azért mert szépen nézel.
6.
gabroka
IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra:

http //www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek programokat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek pl:Xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t, megéri...

5.
ThurGrek
Nos?:) Nekem nem jött be... olyan Neverwinter Nights 1 feelingje van...

Lehet h csak én voltam béna, de ha egy NPC-re rá kellett kattintani, főleg ha sietve, akkor sosem ment,mindig egy mellé, egy közel, sza az irányítás kicsit érdekes. néha meg fogtam a fejem h milyen dolgok vannak benne.
4.
skiz0
Diablo 2: LoD a legjobb hack 'n slash tényleg, nem is mondom mennyit toltam...főleg battle.net-en, húhú :) Dio 3 jöhetne már, vagy Hellgate: London (bár az kicsit más tészta talán, de iszonyat várom azt is), de addig itt a TQ no meg a kiegészítője ;)

3.
ThurGrek
LOL! Diablo grafikája milyen?? Mégse arra izgulunk... kicsit több gondolkodást a beírás előtt plz...

Aki régóta ismeri a játékvilágot tudja h attól h vmi ronda lehet még finom. Persze ha csak divatfikázó akkor mindegy neki csak valamire fanyaloghasson...
2.
The Norberto
Ezt ki kel probálnom de megvárom a teljeset ráérek.Végülis még ott a sacred és van még 5 karakter szorozva négy nehézségi szintel.
1.
General Thomas
a képek alapján maradok a Titan Questnél...meg az áttekinthetőbb is szerintem ezeknél :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...