Black Ops: Cold War - gyorsul a fegyverfejlesztés

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Letöltés
Ha ti is úgy éreztétek, hogy szörnyen lassan lépnek szintet a fegyvereitek a Call of Duty: Black Ops - Cold Warban, akkor nem vagytok egyedül. A Treyarch a legutóbbi frissítésben szerencsére lazábbra vette a gyeplőt.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War tegnapi frissítése egy aprócska patch volt, de annál fontosabb. Ahogy azt az update leírásában is olvashatjuk, a Treyarch elsősorban a fegyverek fejlesztéséhez szükséges XP mennyiségét vette górcső alá, ami nem véletlen - a játékosok köreiben már a megjelenés óta beszédtéma a meglepően lassú rendszer.

A patch note-ok ugyan nem részletezik, hogy miféle szorzót kaptak az eddigi értékek, annak viszont a Zombies játékosai is örülhetnek, hogy végre az ő kedvenc játékmódjukban is kompetens mennyiségű tapasztalati pontot gyűjthetnek össze a fejlesztésekhez.

A frissítés egyébként orvosolt egy kisebb bugot is a Nuketown '84 térképén. A trükkösebb játékosok a pálya egy bizonyos pontján elhagyhatták a kiszabott játékterületet, ezzel kívülről meglepve az ellenfeleiket.

Az ügy egyébként azért igazán kellemetlen, mert ez az exploit már létezett ugyanitt a Black Ops III saját Nuketownjában is, így néhányan azzal vádolják a fejlesztőcsapatot, hogy a nagy copy-paste-elés közepette még a köztudott hibákat is sikerült átmásolniuk az új térképre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...