Cannibal Holocaust-játék: új cím és megjelenés

  • Írta: gorien
  • 2020. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Botrányfilmből botrányjáték? A Cannibal Holocaust rendezője, Ruggero Deodato videojátékként folytatja Cannibal-filmjei sorát. Az eddig csak szimplán Cannibalként ismert alkotás új címet és egy felkavaró előzetest is kapott.

A Cannibal Holocaust, a found footage-horrorok előfutára annyira realisztikus volt a maga idejében, hogy a rendezőjét még le is tartóztatták gyilkosság vádjával. Ruggero Deodatót ez persze nem ijesztette el a hasonló alkotásoktól, sőt áprilisban jött a hír, hogy a Fantastico Studióval összeállva videojátékot is készít a filmtrilógiája folytatásaként.

Az új előzetesben kicsit többet látunk a point & click játékból – bár gameplayt még nem mutatnak, néhány felkavaró képet annál inkább. A videó az alkotás új címét is leleplezi, ami Ruggero Deodato: Cannibal helyett Borneo: A Jungle Nightmare lesz.

A játék eredetileg idén novemberben jelent volna meg, az új dátum már 2021 nyarára esik. PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre is ki fogják adni.

5.
5.
Nate Hope
Én elkövettem azt a hibát, hogy a film nézése közben ebédeltem... azt hiszem, többet nem is kell mondanom...
4.
4.
zozo76hun
anno mikor lattam ezt a rohadt filmet a hatarorsegnel (ott voltam katona 1995-ben), na az eleg is volt. soha tobbet... :)
3.
3.
A Fénybenjáró
Nem is tudtam, hogy él még ez a faszi. A Cannibal Holocaust nem mai film. 1980 óta sok víz lefolyt a Dunán...
1.
1.
habo
Hát el se tudom képzelni a játékmenetet ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...