Öt év után ismét frissült a Batman: Arkham Knight

  • Írta: szlav
  • 2020. december 4.
  • Letöltés
Link másolása
Nem számítottunk rá, hogy közel öt és fél évvel a megjelenése után is érkeznek majd újdonságok a Batman: Arkham Knighthoz, de a Rocksteady meglepett minket. Két kosztümöt kaptunk, és búcsúzik a Denuvo is.

Váratlan frissítéssel lepett meg bennünket a Warner Bros. és a Rocksteady: két, korábban kizárólag a WBPlay segítségével hozzáférhető hacukát kapott a Batman: Arkham Knight denevérembere. Ahogy azt a fejlesztőcsapat Twitterén is lecsekkolhatjuk, az ünnepi szezonra szánt ingyenes csomag egy anime stílusú kinézettel és a Batman of Zur-En-Arrh idegen lényének kosztümével bővíti Bruce Wayne így is elég mély ruhásszekrényét.

A PC-s játékosok számára további jó hír, hogy a frissítés eltávolítja a Denuvo másolásvédelmi technológiáját a steames változatból. Az Arkham Knight számítógépes változata hírhedt volt arról, hogy a megjelenéskor komoly teljesítménybeli problémákkal küzdött, az akadásokat pedig a későbbiekben sem sikerült maradéktalanul kiküszöbölni. Reméljük, hogy a Denuvo kigyomlálásával ezen a fronton is javul majd valamelyest a játék!

12.
12.
hedzsooo
Az szep, mondjuk nekem a Denuvoval sem volt gondom vele de tudom h tenyleg sokaknak xar volt PC-n is, eros, korrekt konfigokon is. Szoval ez csak jo lehet, artani nem arthat neki. :)
9.
9.
Drazhar
Én az eredeti Zur En Arrh-t nem ismerem, de a modern érában, ő simán csak egy alteregoja Bruce Wayne-nek, amikor az egyik sztoriban valami elroppan nála fejben :D És akkor összekukázza a fenti maskarát talán.
8.
8.
csongor1996
Ezek nem új skinek, csak valami WBPlay által lehetett megszerezni, ami már nem létezik. Szóval most odaadták mindenkinek, mivel máshogy nem lehetne már hozzájutni.
7.
7.
Anti4730
Mekkora egy balfaszsag volt, hogy macskanovel nem lehetett free roamban maszkalni, csak pc-n moddal.
6.
6.
pucu9011
#5: Pont én is ezen gondolkoztam, hogy megérne egy new game +. Konzolokon is kapott frissítést?
5.
5.
Yanez
Épp ideje volt. Így van értelme egy new game+ újrázásra.
4.
4.
Nate Hope
Ez a Zur En Arrh már a képregényben is borzasztó volt, hát még ebben a játékban...
3.
3.
crytek
Ilyen szarokat lol...ezért kár volt dolgozni
1.
1.
Nothing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...