Februárban Switchre is befut a Skyforge

  • Írta: szlav
  • 2020. december 7.
  • Hír
Link másolása
Nem sok MMORPG büszkélkedhet komolyabb sikerekkel konzolokon is, a Skyforge azonban azon néhány fejlesztés egyike, amely a kontrolleresek közt is megállta a helyét. Jövőre a Nintendo-pártiak is csatlakozhatnak a bulihoz.

Az Allods Team MMO-ja a kezdeti lendület után nem tört ki PC-n a középmezőnyből, PlayStation 4-en azonban más volt a helyzet. A konzolokon csak egy maréknyi ingyenes online szerepjáték közül válogathatnak a játékosok, így a fantasy és sci-fi körítést dinamikus harcrendszerrel vegyítő Skyforge itt kifejezetten sikeres lett.

Ennek nyomán a játék hamarosan meghódít egy újabb platformot is, habár ahogy azt a fenti előzetes is bizonyítja, némileg megkésve. Az eredeti őszi tervek helyett végül 2021. február 4-én élesedik a Nintendo Switchre optimalizált változat. A játék a tartalmát tekintve teljesen megegyezik majd az eddig látottakkal, de a fejlesztők készülnek néhány exkluzív újdonsággal is. Akik az első néhány hétben belépnek az új platformon, a Cyber Warrior kosztümmel lesznek gazdagabbak, mellé pedig további öt kozmetikai extrát zsebelhetünk be az induláskor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...