Mobilra tart a Knights of the Old Republic II

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Star Wars: Knights of the Old Republic már jó ideje meghódította a mobilkészülékeket is, most pedig itt az alkalom, hogy a folytatást is a zsebünkben hordozhassuk.

Az Obsidian Entertainment klasszikus szerepjátéka, a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords is megkapja az iOS-es és androidos mobilkészülékekre szánt verzióját. Az átiratról ugyanaz az Aspyr Media gondoskodik, akik több mint hét évvel ezelőtt (hogy szalad az idő!) az első epizód mobilos változatáért is feleltek, így valószínű, hogy nem kapunk zsákbamacskát.

A Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords eredetileg 2004-ben jelent meg PC-n és Xboxon. A mobilos verzió 15 dolláros áron érkezik iOS-re és Androidra december 18-án.

2.
2.
kryszisz
#1: Igen, pont ezt akartam írni, hogy ez egy istenkirály hír, (be kellene szereznem az elsőt is lassan tabira, aztán végigvinni 14x-re), de a mod nélkül új belépők számára a sztori nem kicsit lesz zavaros. Bár ezekből készülne remake.
1.
1.
medson
Nah király, bár gondolom nem fogja tartalmazni a restored content modot, azért remélem bele lehet majd valahogy rittyenteni azért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...