TGA 2020: Teasert kapott az új Dragon Age

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 11.
  • Videó
Link másolása
Noha túl sok konkrétumot továbbra sem tudunk róla, a The Game Awards során újabb kedvcsinálót kapott "a következő Dragon Age". Kapunk egy kis ízelítőt az új helyszínekből, és megvillantja magát néhány szövetségesünk is.

Hiába készül már hosszú ideje az új Dragon Age, túl sok konkrétumot továbbra sem tudunk róla - és ez a tegnap este kiadott előzetessel sem változott. Ennek ellenére érdemes meglesni az új teasert, elvégre abból is ad egy kis ízelítőt, hogy hol és kiknek a segítségével nézhetünk majd szembe a Thedast fenyegető veszedelmekkel.

5.
5.
Chase
Attól, hogy nincs gameplay, még haladhatnak jól vele. Nem csak abból áll egy játék. Meg kell alkotni a világot, karaktereket, történeteket, dialógusokat, képességeket stb...
Plusz még home office is van. És ha még játszható formában is van, a marketingnek is megvan a menete. Majd ha lesz egy megjelenési dátum valszeg többet is mutatnak.
4.
4.
drat576
#3: Bár újranézve inkább 0:29-től.
3.
3.
drat576
Felismerhető Varric hangja. 0:34-től meg szerintem Tevinterben vagyunk.
2.
2.
Hab
Hát nem igazán várok sokat a Bioware-től. Inquisition ugyan jobb volt, mint a 2. rész, de kiemelkedő játéknak nem mondanám. Csak a hányadék páncél dizájnt hagyják el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...