Nem indult túl fényesen a VR-os Medal of Honor

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 14.
  • Hír
Link másolása
Hiába rajtolt el meglepetésszerűen egy nappal korábban a Steamen a Medal of Honor: Above and Beyond, a visszajelzések alapján idáig nem igazán elégedettek a játékosok a széria VR-os kitérőjével.

Három nappal ezelőtt indult bevetésre a Medal of Honor: Above and Beyond, ami a méltatlanul elhanyagolt franchise VR-os spin-offja. A játékosok valószínűleg a Half-Life: Alyxhoz hasonlóan egy forradalmi visszatérést vártak a szériától, azonban az eddigi steames értékelések alapján ettől távolabb nem is állhatna az új Medal of Honor.

A tetszésindex most már felküzdötte magát a "Vegyes" kategóriába, de eddig a "Többnyire negatív" tartományt súrolta a VR-os Medal of Honor, amivel kapcsolatban a játékosok főleg a technikai bakikra panaszkodnak. Úgy tűnik, hogy a horribilis gépigény nem csak elgépelés volt, hanem tényleg kell a vas az FPS alá, és még így sem garantált, hogy szaggatásmentes játékélményben lesz részünk.

Sokan panaszkodnak még a kényelmi funkciók, illetve a grafikai beállítások hiányára - mindössze csak a felbontást lehet változtatni a játékon belül -, valamint arra, hogy a Medal of Honor: Above and Beyond inkább érződik egy techdemónak, mintsem egy 60 eurós teljes árú játéknak.

Az Oculus Studios vezető producere, Mike Doran, egy Reddit-poszton keresztül már jelezte, hogy tudnak a hibákról, és már úton van az első nagyobb javítás a játékhoz, illetve megköszönte a rajongók támogatását.

2.
2.
Animejetix
#1: Pont ezért adják el VR-en, mert oda a szar is jó...
1.
1.
crytek
Ki várt forradalmit? Már a videókból látszott hogy kb egy sima fps amit bármikor nyugodtan ki lehet adni VR nélkül is,mert semmi extra nincs benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...