Elég titokzatos a Demon's Souls új javítása

  • Írta: szlav
  • 2020. december 15.
  • Letöltés
Link másolása
A minap egy jókora, 7,5 GB-os frissítést kapott a Demon's Souls felújított változata, a játékot fejlesztő Bluepoint Games azonban nem részletezte, hogy mit tartogat a patch. A közösség máris kutatómunkába fogott.

Ha egy valamihez igazán értenek a Souls-játékok rajongói, az bizony a titkok megfejtése. Ez az affinitás pedig most is jól jön, a Bluepoint ugyanis kidobott egy 7,5 GB-os frissítést a Demon's Souls remake-hez, csak éppen nem árulták el, hogy mégis mit tartalmaz a csomag, egyáltalán nem mellékeltek hozzá patch note-okat.

A közösség természetesen egyből munkához látott, hogy felfedjék a javítócsomag valódi mivoltát. Az eddig fellelt változtatásokat Redditen gyűjtötték össze, melyből kiderül, hogy tartalmi újdonságok helyett elsősorban hálózati javításokról és egyéb bugfixekről van szó, illetve a texasi csapat sikeresen kigyomlált néhány ismert exploitot is. Ezzel párhuzamosan azonban néhány új hiba is érkezett a játékba, melyek elsősorban a PvP során szerzett lelkekhez köthetők.

2.
2.
Observer
#1: nagyon jo jatek megjelnes ota tolm es szuper
1.
1.
Az elején még milyen jól hangzott, hogy titokzatos 7.5 gigás patch érkezett és a community nekiállt kitalálni, hogy hol van a tartalom. Aztán ilyen "hálózati javítások és bugfix-ek".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...