Black Ops: Cold War - ingyen multi karácsonyig

  • Írta: gorien
  • 2020. december 18.
  • Akció
Link másolása
Azok számára, akik egy kis virtuális lövöldözéssel vezetnék fel az ünnepeket, jó hírünk van. A Call of Duty: Black Ops – Cold War multiplayer részét bárki ingyenesen gyűrheti egészen szentestéig.

Még csak egy hónapja jelent meg a Call of Duty: Black Ops – Cold War, de máris üdvözölhetjük az első ingyenes próbaidőszakot - igaz, csak a multiplayer részleget illetően. Egy hetünk lesz arra, hogy költségek nélkül nyúzzuk a multit, amit két hullámban tehetünk meg.

Az elsőben, ami december 21-ig tart, a 2v2 Gunfight, Team Deathmatch és Domination játékmódokhoz férhetünk hozzá, valamint a Nuketown Holiday 24/7 és a Raid The Mall playlistekhez.

Aztán december 21-24. között az első hullámban bemutatkozott módok mellett a Fireteam: Dirty Bombban, a Combined Arms: Hardpointban és a Prop Huntban is kipróbálhatjuk magunkat. A játék mind a tizennyolc pályáját megnézhetjük az ingyenes időszak alatt.

A Call of Duty: Black Ops – Cold War PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is játszható.

6.
6.
DracoShark
De szuper. Kicsit megdobja a csalók számát. Nem volt elég
5.
5.
#4: Akkor miért nem sírtok és kéritek vissza a pénzt? Nagy divat ez mostanában úgy is egyes platformokon.
4.
4.
r3dman
2-3 éve még elment volna de a Modern warfare-hoz képest ronda.Warzonban a Cold waros cuccok 100 x szebbek mint az új Black opsban.
3.
3.
Krezy
#2: Ez igen , írtam egy regényt és a háromnegyedét elsem küldte..
2.
2.
Krezy
#1: Hát nemtom..
Az én barát listámon mindenki a Cold Warral tolja
1.
1.
shatterhand
4év codozás után van egy olyan érzésem ezzel nem sokan jétszanak. Haver listámon szinte senkinél nem pörög. Mindenki maradt a tavalyinál. Lehet ki kellett volna hagyni egy évet. Túl jó lett az előd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...