Már most imádják az Age of Conant

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Már most rekorder a Funcom új MMORPG-je az Age of Conan: a cím múlt héten meghírdetett bétatesztjére több, mint 100 ezer játékos jelentkezett!
Már most rekorder a Funcom új MMORPG-je az Age of Conan: a cím múlt héten meghírdetett bétatesztjére több, mint 100 ezer játékos jelentkezett!

Ugrás a galériához

További érdekesség, hogy a tavasszal induló tesztre már az első huszonnégy órában több, mint ötvenezer önkéntes vállalkozott - ez a játék tudhat valamit! A meglehetősen innovatív masszívan online tolható szerepjátékot több, mint 150 ember fejleszti - az Age of Conan idén októberben kerül boltokba, a cím X360-as változata pedig valamikor 2008-ban. Nagyon várjuk!

3.
3.
ThurGrek
ez MMO lesz, azaz csak online tolható, jattért. igen.

mellesleg oké h szépek a képek, realisztikus meg minden.. de nekem nem az kell h realisztikus legyen, mert az határt szab. így nem lehet 2 méteres lángoló kardod, vagy nagyon hihetetlennek tűnne. meg amúgy is, aki szerette a warcraft 1-2-3-at az nem fog más mmo-val nyomulni. amúgy meg ha sikeres akar lenni biztos tök ugyanolyan lesz a rendszere mint a wownak akkor meg minek? remélem a sok antiwowos (aki mégis wowozik, közben meg szapulja... hm milyen érdekes) majd átjön erre, és mi meg megszabadulunk pár százezer dickhead-től.
2.
2.
felegyi
Tehát ez egy online-on tolható játék lessz?Vagyis olyan mint a WoW,ha olyan lessz ennél is kell majd fizetni havonta?Vagy lehet majd simán játszani is?
1.
1.
majoros25
Szóval ez lesz PC-én is fúú de frankó kira én is jelentkeztem nah de majd meglátjuk de nagyon várom ezt a gamet !!!!!!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...