Az Epic Games Store mai ajándéka: Inside

  • Írta: gorien
  • 2020. december 24.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store karácsonyi ajándékozása az Inside-dal folytatódik. A Playdead sötét és szürreális platformjátékában egy magányos kisfiút irányítunk, aki szörnyű veszélyek elől menekül.

A Limbo mögött álló Playdead 2016-ban az Inside-dal örvendeztetett meg minket, ezt adja mai ajándékaként az Epic Game Store, amit szokás szerint holnap 17 óriág tudtok aktiválni. Ebben a szürreális, oldalnézetes, súlyos atmoszférájú világban válogatott fejtörőket kell megoldanunk, miközben egyre mélyebbre ássuk magunkat egy rejtélyben, amit talán nem is szeretnénk felfedni.

Az Epic ajándékozó kedve még mindig nem ér véget, épp csak félidőnél járunk. Egy korábban kiszivárgott lista felfedte már, hogy mire számíthatunk. Ha inkább meglepődnétek, akkor holnapig várakozhattok, és ugyanitt megtaláljátok a következő ingyenjátékot is.

25.
25.
br1Koo
Nem volt rossz az Inside, de a Limbohoz képest sokkal könnyebbnek tűnt, nekem a Limbo hangulata, puzzlejei sokkal jobban bejöttek, a vége is ütõsebb volt.
16.
16.
godach
#15: Nem tudom. Maga a játék nem volt rossz, sőt.
Viszont a Limbo miatt (amit nem ismertem még akkor) valami rlképesztőre gondoltam. Mint a Brothers: Tale of Two Sons-nál. Erre kaptam 6000ft-ért egy 6 órás tömény és jó játékot. Ezért is mondom, hogy nem sajnáltam rá, de sokkal többet vártam. Aztán pótoltam a Limbót valami fillérekért, és szinte ugyan az volt. Számomra a reskin fogalma ekkor valósult meg.
Azóta van egyébként a csapatnak munkája?
15.
15.
xanatos0911
#14: De miért? Én pl élveztem. Elő is veszem őket újra, hogy kiderítsem vajon változtam-e így lassan 5 év távlatából.
14.
14.
godach
Nekem az Inside hatalmas csalódás volt. Felültem a hypera és megvettük megjelenésekor. Egyáltalán nem volt rossz, megérte a pénzét de akkor is csalódás volt. Aztán pótoltam a Limbo-t, és még jobban csalódást éreztem.
13.
13.
Neeko
#8: Hogy lehet ilyen baromságokat elhinni?
https://www.snopes.com/fact-check/the-claus-that-refreshes/
2.
2.
Azt nem tudom, de a kettő között a Sony fog becsődölni, a veszetességgel árult konzolok és az exkluzív játékok miatt!
1.
1.
Ooorky
Vajon az epic megy előbb csődbe, vagy az orosz gazdaság omlik össze ezen a pénteken.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...