Sam & Max: Dupla adag finomság

  • Írta: skiz0
  • 2007. április 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Telltale Games éjjel közzétette a Sam & Max Episode 5 kipróbálható verzióját, ráadásul a mostanáig titok övezte Episode 6 címéről is lerántotta a leplet.
A Telltale Games ma éjjel közzétette a Sam & Max Episode 5 kipróbálható verzióját, ráadásul a mostanáig titok övezte Episode 6 címéről is lerántotta a leplet.

Ugrás a galériához

A detektív-duó ezúttal egy újabb komoly ügy után nyomoz: Egy vírusos videojáték fogságban tartja játékosait, ráadásul az internet mivolta is válságos helyzetbe kerül. A rejtélyek megoldásához a párosnak mielőbb be kell lépnie egy másik világba, egyfajta virtuális világba, mielőtt a világméretű rendszerhiba bekövetkezne. A mindössze 68 MB-ot nyomó demó verziót az alábbi tükörszerverekről tudjátok lecibálni:

Sam & Max Episode 5: Reality 2.0 demó letöltés:
FileFront
GamersHell
Telltale Games
WorthPlaying

És ez nem minden, hiszen a Telltale Games úgy gondolta, hogy a kipróbálható verzió mellé kedveskedik nekünk még azzal, hogy elárulja a szezonzáró epizód címét, és persze egy csipetnyi információt is ad róla. Tehát az utolsó epizód a Bright Side of the Moon címet viseli. Ebben az részben Sam & Max a Holdra utazik, hogy megóvja a bolygót a tervben levő teljes hipnotikus leigázástól.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...