Path of Exile - jövő héten rajtol az új kiegészítő

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A koronavírus-járvány és a Cyberpunk 2077 megjelenése miatt a Grinding Gear Games kénytelen volt elhalasztani a Path of Exile legújabb expanzióját, azonban egy hét múlva végre belevethetjük magunkat az új tartalmakba.

Még tavaly nyáron írtunk róla, hogy csúszni fog a Path of Exile 2 megjelenése, és bár akkor még úgy volt, hogy legalább az első rész legújabb kiegészítőjét nyüstölhetjük majd decemberben, a Cyberpunk 2077 megjelenése miatt a fejlesztők bölcsebbnek látták ezt is elnapolni.

Azonban a várakozásnak hamarosan vége, hiszen január 15-én élesedik a 3.13-as patch az ARPG-hez, ami magával hozza az Echoes of the Atlas expanziót is:

A kiegészítő többek között tizenegy új területtel, új endgame bossokkal és - ha valaki kevesellte volna - vadonatúj passzív képességekkel bővíti majd az alapjátékot. Az újdonságok részletes bemutatásáról a fejlesztők megosztottak egy több mint félórás videót is.

Kevésbé örömteli hír, hogy a stúdió fejese, Chris Wilson arról nyilatkozott nemrég (via PC Gamer), hogy a COVID-19 miatt több mint valószínű, hogy a Path of Exile 2 majd csak valamikor 2022-ben jelenhet meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...