CS: GO - eltűntek a botok a kompetitív módból

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 9.
  • Hír
Link másolása
Az új évet rögtön egy jelentősebb frissítéssel indította a Counter-Strike: Global Offensive, ami számos javítás mellett kivette a kompetitív és wingman-meccsekből a mesterséges intelligencia által irányított társakat.

2020-ban sem veszített a népszerűségéből a Counter-Strike: Global Offensive, sőt, sosem látott népszerűségnek örvendett a Valve FPS-e tavaly tavasszal. Az új évben sem lustálkodik a fejlesztőcsapat, és már ki is adott egy nagyobb frissítést a lassan nyolcéves játékhoz, amiben az apróbb újítások mellett a legjelentősebb változtatás, hogy kiveszi a botokat a kompetitív és wingman-játékmódokból.

Eddig ugyanis, ha valaki rossz netkapcsolat miatt kiesett volna ezekből a játékmódokból, akkor a mesterséges intelligencia ugrott be a helyére, nos, az update után egyszerűen csak emberhátrányban lesz a csapat, amíg visszacsatlakozik az illető. Amennyiben pedig az egész csapat lelépne, akkor egyetlen egy botot tesz csak majd be a rendszer a spawnpontra, aki ott is fog várakozni a kör hátralevő idejében.

Egyesek örömmel fogadták a változtatást, azonban sokak szerint jobb megoldás lenne, ha a Valve intelligensebbé tenné a gépi társakat, hogy valóban végrehajtsák a kiadott utasításokat, vagy tudjanak például fegyvereket vásárolni, illetve el tudják azokat dobni a csapattársaiknak.

2.
2.
sloth
#1: meg az overwatch módnál is ígértek változást, hogy nem fogunk kapni olyan eseteket ahol az egyének összevissza pörögve lövik a headshot-okat, ennek ellenére én múltkor 5-ből 5 ilyet kaptam, így megint semmi érdekes nincs a funkcióban... mondjuk én jó ideje nem játszottam csalóval vagy ellene, igaz havonta játszok csak pár meccset
1.
1.
markoci555
Undorító ahogy szokott lenni, még a steam díjat is elnyerte, hogy foglalkoznak vele, nevetséges.
A helyzet: fullkretén botok -> megoldás?
Esetleg csináljuk őket kicsit értelmesebbre? De az munka, akkor csak annyi legyen hogy hallgassanak az ember parancsára és maradjanak a seggükön ha utasítják? Ne adj Isten vegyenek értelmes fegyvert, ne költsék el minden pénzüket, TALÁN még dobjanak is?
ÁÁÁÁ nem, inkább ne is legyenek, elintézve.
Annyi pozitívumot tudok látni benne, hogy így a teljesen használhatatlan embereket nem fogják kirúgni, hogy a bot helyét halál után átvehesse egy profi.

Én egy dolgot vettem észre az új évvel: a csalók megsokszorozódását, ezért most rohadtul örülök az operation-nek, mert van benne ez a külön mód, amiben eddig kevés csalóval találkoztam.

Sima kompetitív móddal kezdtem az újévet olyan 4-5-6-án, kb. 8 meccset toltam, abból 5-ben teljesen "lesz*rom" csalók pörögtek, lőttek át falon stb, 1-ben egy profibb próbálta eltitkolni, de nem sok sikerrel, és 2 normális játékom volt. Azóta vissza se mentem, és előre félek, mi lesz ha ez a külön mód eltűnik. Valószínű itt az ideje abbahagyni a sima mm-et, és csak a faceit marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...