Indiana Jones-játék készül a Wolfenstein-csapatnál

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 12.
  • Bejelentés
Izgalmas bejelentés esett be az imént, a Bethesda a Lucasfilm Games közreműködésével Indiana Jones-játékot készít! A fejlesztést az új Wolfenstein-epizódokat jegyző MachineGamesre bízták.

Sok konkrétumot nem tudunk róla, de azért a bejelentés így is üt: a Bethesda és a Lucasfilm Games egy új Indiana Jones-játékról rántotta le a leplet, aminek a fejlesztését az új Wolfenstein-epizódokat jegyző MachineGamesre bízták. A projekt vezető producere Todd Howard lesz.

Az anyagról ezenkívül annyit tudtunk meg, hogy egy teljesen eredeti történetet mesél majd el, tehát egyik mozifilmhez sem lesz köze. A fenti teasert a Bethesda Twitter-oldalán tették közzé, de ez is csak egy semmitmondó kedvcsináló - mondjuk ennek ellenére is izgalmas az ikonikus kalapot és ostort látni ilyen nevek társaságában.

Megjelenési dátumunk és platformlistánk sincs még (ez utóbbi különösen izgalmas kérdés), és a Bethesda várhatóan egy jó darabig nem is árul még el részleteket a játékot illetően.

23.
Őrnagy
#22: Szerintem ez a cím túl híres az exkluzivitáshoz.
22.
Bluverkill
#15: Van rá esély. Sőt elég nagy esély van rá hogy valamilyen exkluzívitás lesz rajta.
21.
JohnSpartan
Meg lesz erőszakolva, én mondom!
20.
crytek
Ha csak egy sima emperors tomb lesz mai grafikával ,már akkor az év híre!! Várom ezerrel
18.
Neotechtr
#16: A Chronicles of Riddick a mai napig az egyik legjobb lopakodós+akciózós fps szerű videojáték, ami létezik. A 2004-es verzió is a mai napig megáll a lábán mind grafikában és játékmenetben és a 2009-es meg mégjobban, csak az sárga helyett kék lett.
17.
Neotechtr
#11: Lehet álmodozni persze bármilyen jó játékról, te például látszólag arról álmodsz, hogy 77-edszerre is lejátszhasd ugyan azt a *megunhatatlan* Uncharted-et. Azt érdemes látni, hogy végső soron majdnem bármelyik csapat tudna olyan játékot készíteni, ha annyi idő, pénz, segítség, de legfőképp a szándék meglenne, mint az Uncharted esetén a nótinak. Mondjuk a Bethesdát és a Machine Games-t nem igazán szokás egy lapon emlegetni a Sony és nóti párossal. Az Indiana játékok fogalma és párhuzama valójában a Tomb Raider volt anno, de az is kétségbe vonható, hogy pont olyat szeretnének készíteni most Indiana címen meg az is, hogy olyat, mint az Uncharted. Ráadásul az egész koncepció már most doomed to failure, mert tapasztalat szerint ha a játék hasonló lesz, mint Drake kalandjai, vagy csak akár kalandor+erdő lesz benne, akkor a [szerda: szünnap] játékosok a földdel fogják egyenlővé tenni azonnal, ahogy az első gameplay videó kijön belőle.
16.
manderel
#13: A Cronicles of Riddick is egész jó volt anno.
15.
Őrnagy
Csodálkoznék, ha ez Microsoft exkluzív lenne.
14.
Slik
hihetetlen... a harry potter utan most meg indana jones jatek is jon
soha nem ertettem miert nem dolgoztak fel ezt a filmet csak 20 evvel ezelott, pedig tokeletes jatek alapanyag
mar csak egy normalis gyuruk ura kene meg ami nem assassins creed copy es boldog lennek
13.
 Anemjóját
#10: Kong kimaradt a többit toltam.
Ebből a listából talán a Punisher ami egyébként nem a film hanem a képregény alapján készült annó de legyen végülis TJ adta a hangját és voltak közös pontok. A The Thing egykor egy baromi jó horror stuff volt na azt aláírom. A többi? Inkább hagyjuk. Még a Mad Max-nek voltak jobb pillanatai de semmi extra. Középszernél vagy gyengébbnél baromi ritkán sikerülnek. Szerintem.
12.
Bluverkill
#11: Lucasfilm illetve a XGS is fogja felügyelni. Nem hiszem hogy ketten már nem látnák ha szar lenne. Az meg hogy a ND valamilyen szinten a legjobb fejlesztő stúdió az nem jelenti azt hogy más nem csinálhatna egy jó kalandjátékot. ND se egy isten alkota csapat. Ott is emberek vannak. Ha a Machine megszerez pár jó embert akkor nem kell agódni.
11.
Ps fanboy
#7: Egy jó Uncharted szerű látványos kalandjátékot ki lehet belőle hozni, csak most zsoldosok helyett nácikkal, esetleg ruszkikkal, vagy mindkettő. Szerintem ez is a tervük, hogy az Uncharted féle könnyed mainstream műfajt házasítják a szintén mainstream és nem mellékesen mindenki által ismert Indiana Jones "márkanével, remélhetőleg igényes formában. Ez akár jól is elsülhet, de mivel a Bethesda-ról lévén szó, azt azért kétlem, hogy újra feltalálják a spanyolviaszt, ezesetben nagyon remélem, hogy a legjobbtól fognak lopni. Én például nagyon nem bánnám, ha visszaköszönnének az Uncharted4 ből ismert kis köztes mechanikák, amik szerintem nagyon feldobják a játékmenetet és a harcokat is, mint az ugrás, lengedezés, csúszás és ezek kombinációi, akár harc közben is, megunhatatlan elemek és egyszerűen nem hiányozhatnak egy ilyen műfajú játékból. És ha ezt legalább olyan minőségben teszik le az asztalra, mint a nem mai gyerek Uncharted4 volt, akkor engem nem érdekel, ha egy eredeti játékmenetbeli ötlet nem lesz benne a helyszíneken és a történeten kívül, csak amit mondtam, mert már akkor is egy kiváló kalandjátékot kapnánk. Ejj bilibe lóg a kezem.
10.
godach
#8: Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie ...
Punisher
Blair Witch
The Evil Dead
The Godfather
Mad Max (2015)
Planet of the Apes (video game)
The Thing (video game)
X-Men Origins: Wolverine (video game)
8.
Neotechtr
Azok a játékok jók voltak mindig, amiknek egy film volt az alapjuk és benne volt a címükben, hogy The Game?
7.
 Anemjóját
És ez jó nekünk? Az első Wolf még elment. A második már rezgőléc. A többi kuka. Tapasztalatuk ilyen téren (az Indie max kaland játék lehet esetleg valami Uncharted szerű) meg kvázi nulla. Nácihentelős faszság meg nem kell, ideje lenne elengedni a náci témát is mert hót unalmas. Meglátjuk, sok jóra nem számítok.
5.
Yanez
Na akkor a főszereplő inkább Indiana Janes lesz, vagy.... és itt inkább visszafogom magam. :/
4.
godach
3.
godach
#1: Ha a fejlesztőket nézzük, nem lesz gond a szégyenlősködés miatt :D

Off, akkor ez már az MC és Bethesda műve, tehát nem kell még szolidaritás sem PS címnek lennie?
2.
Nate Hope
Istenem, csak legyen jó, csak legyen jó!
1.
Daniel21
Remélem itt is egy zászlóaljnyi németet ritkíthatunk. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...