Traileren a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 12.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo kiadott egy új trailert az eredetileg Wii U-ra megjelent Super Mario 3D World switches újrázásához, amely a Bowser's Fury kiegészítőre fókuszál. Mario és Bowser Jr. akcióban!

Az idei év első nagyobb Nintendo-megjelenése lesz a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, amely a Wii U-n debütált Mario-epizódot hozza majd vissza Nintendo Switchen. A február 12-én boltokba kerülő újrázás több újdonságot is tartogat: a készítők finomhangoltak a játékmeneten, lesz online co-op, és két új Amiibónak is örülhetünk.

A legfontosabb adalék azonban a Bowser's Fury címet viselő kiegészítő lesz, a Nintendo ennek szentelte a játék legújabb trailerét is. Ebben Mario és Bowser Jr. együtt kalandoznak majd, utóbbi pedig magával hozza a Super Mario Sunshine-ból ismerős ecsetét is. Ahogy a kedvcsináló bizonyítja, elkél majd a segítség...

A Nintendo emellett bejelentette, a játék megjelenésével párhuzamosan piacra dob egy spéci, Mario-színekben pompázó Switchet is, amelynek az igazi különlegessége az, hogy most először maga a konzol is alternatív festést kapott, nem csak a Joy-Conokat és a többi kiegészítőt színezték át. A csomag része lesz egy hasonló megjelenésű védőtok is.

Zárásképpen pedig csekkoljátok a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury új artworkjét, mert nagyon pofás darab lett:

17.
17.
#15: Ez személyes preferencia. Kipusztulsz a gép elől, vagy eleve nincs kedved ott pusztulni, akkor bemész a hálóba, hanyatt vágod magad és ott van egy fekve is kényelmesen használható dolog egymilliárd játékkal. Majd mellé dobok egy Series S-t és kész a cirkusz. Az a kis gép arra való, hogy minden 120 vagy 60 fps legyen rajta - kivéve a cyberpunk-ot, ami csak fixed 30, de kraftolni úgy is lehet. De hé, ha leülnék a legújabb és legbetegebb cumót tolni, ahol fontos nekem, hogy olyan éles legyen a kép, hogy elvágja a szemem, akkor csak visszamegyek a gép elé, nem? ezek jók egy gép mellé marhára, de nem egy *gép helyett*, jóember.
16.
16.
Ooorky
#15: Főleg, hogy a WiiU gamepad-je 480p-s ha azon akarná tolni :D
15.
15.
delphijos
#13: Mennyiben is más egy nemóriakártyára másolni a játékokat mint egy PC-re az emulátor alá ?

“Ja, hogy 720p. Gondolom Switch-en dokkolva meg majd skálázott 1080p lesz, hú de sokkal jobb lesz ettől egy Mario így 2021-ben”

Ez meg kicsit vicces, hogy máshol pár pixelen meg azon megy a vita hogy mondjuk az egyik konzolon 2 fűszállal több van...De itt meg nem számít...
14.
14.
Ooorky
#13: NES-em van, de nem működik ~másfél éve, meg a Nintendo online mellé adott játékok miatt nincs is sok értelme vásárolni hozzá.

Úgyhogy most DS játékokat gyűjtök :-P

warezt meghagyom a csöveseknek, meg a szüleikkel élőknek.
13.
13.
#12: Ja, pont az, azért is mondtam, hogy vegyen mindeki konzolt, right? Mondjuk, ha gondolod, akkor te vehetsz eredeti master system játékokat is, meg igazi árkád gépeket is.

/facepalm
12.
12.
Ooorky
#10: Jahh, hogy a warez az ultimate érv :D
11.
11.
Zuzmo
A white tanooki mario az easy mód, akkor adja be lehetőségként, ha túl sok életet veszítesz egy pályán. A sima macska nélkül szerintem vannak olyan helyek, ahova nem tudnál feljutni, de van olyan is, hogy lucky cat mario, ebben a trailerben meg valami óriás oroszlán is volt...
10.
10.
#9: Egyébként a Wii U melé csak egyetlen egy szem memóriakártya kell és egy ingyenes program, ami minden firmware kiadással megy és elindítva már játszatunk is a TV-nken, vagy handheld módban az összes

NES, SNES, Sega MS, Sega MD, N64, Árkád + majdnem az összes létező 8, 16 és a 32 bites gépek nagyrészéről való kajak összes játékkal. Nyilván oda lehet cibálni egy laptop-ot is és rádugni a TV-re, de ez nem olyan elegáns és handheld sem lesz. Szóval alapvetően egy Wii U-t minden egyes gamernek érdemes egy ponton beszerezni.
9.
9.
#6: Az a dolog soha nem fog megbukni, hogy ugyan azzal a játékkal olcsóbban is játszhatsz, ahogy az sem, hogy a Wii U nem esik szét úgy, mint a Wii és a Switch.

Érdekelne az a javítás egy 2013-as játékban, ami miatt *sokkal jobban megéri* 50 ezer helyett 140 ezerért bevásárolni. Ja, hogy 720p. Gondolom Switch-en dokkolva meg majd skálázott 1080p lesz, hú de sokkal jobb lesz ettől egy Mario így 2021-ben... Különben is nem azt mondtam, hogy hülye, aki Switch-et vesz, hanem csak azt, hogy ha elég *kezdésnek* a Switch-es játékok fele és nem 80€-ért akarod őket venni, hanem 4.99€-ért (és nem jó mindez PC-n 4K 60 fps-sel sem), akkor ott a használt Wii U *kezdésnek*.
8.
8.
Ooorky
#7: Jahh, easy mód.
rendes Mario játékos egyszer se használja :P
7.
7.
Csoki80
#6: Sárga jelmez az cica Márió :-D
6.
6.
Ooorky
#3: Ott bukik a dolog, hogy hiába ugyanaz a játék, a Switch-es verzióban olyan javítások, kiegészítések vannak amik miatt sokkal jobban megéri beruházni arra.
Pl. ez a játék is csak 720p-ben fut WiiU...

#2: a sárga jelmez az easy mód, bármilyen felületen meg tud kapaszkodni és szétkarmolja ami közel jön, nem kell ráugrálni.
5.
5.
delphijos
#4: De ha csak handheld-ezni akar. Persze biztos van akinek az is elég / az kell.
4.
4.
RangerFox
#3: Vagy vesz egy Liteot 55-60kért és nem kell beérnie a WiiU-val...
3.
3.
Nagyon sok játék jön Switch-re Wii U-ról és egy használt Wii U nagyon olcsó már - a játékok meg szinte fillérekért mennek. Szóval aki szereti a Nintendo játékokat, nem akar emulátorozni és elég neki kezdésnek egy fél rakás cím is hozzá, az brutálisan olcsóbban tud játszani nagyon sok "Switch" címmel. Valahol ugyan úgy használható mert annak is van TV a controllerben.
2.
2.
Darksiders84
Nálam lemaradt ez nem is értem ezt a sárga jelmezt viszont kétszer néztem meg a videót és még ötletesebbnek tűnik mint az előző nagy rész legalábbis nekem.
1.
1.
mamgu
Most már tényleg itt az ideje egy switch-et venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...