Fontos frissítést kapott a Company of Heroes 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 21.
  • Letöltés
Link másolása
Hét év után érkezett egy nagyobb kaliberű frissítés a Relic második világháborús stratégiájához, aminek hála most már a 64-bites operációs rendszereket is támogatja a játék, valamint élesedett a cross-play funkció is.

Nem éppen egy mai csirke a Company of Heroes 2, hiszen a Relic RTS-e 2013-ban látott napvilágot, azonban a kategóriáján belül továbbra is nagy népszerűségnek örvend a játék. Nemrég pedig ezeknek az elkötelezett rajongóknak a visszajelzései alapján készült egy új patch a stratégiához, amit immáron bárki le is tölthet.

A javítás két legfontosabb újdonsága, hogy mostantól végre támogatja a játék a 64-bites operációs rendszereket, ami egyben növeli a stabilitást és a teljesítményt a játékosok többségénél. Valamint élesedett a cross-play funkció, így most már semmi akadálya, hogy a játék Steam-, Xbox Game Pass- és Windows Store-tulajai együtt vonuljanak majd csatába.

Az update mellett megjelent egy közösségi tapasz is a Company of Heroes 2-höz, ami tíz új és öt átdolgozott térképpel bővíti az 1v1 és 2v2 játékmódokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...