Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 24.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló-sorozat keretében meséljenek arról, milyen lesz vérfarkasnak lenni.

Utoljára december közepén láthattuk mozgás közben a Werewolf: The Apocalypse -Earthbloodot, ami az azonos nevű asztali szerepjáték alapján készül a francia Cyanide fejlesztőcsapatnál. A vérfarkasos kaland megjelenése már itt van a kanyarban, ezért a készítők elindították a videónapló-sorozatukat, amiben gameplay felvételek mellett mesélnek a játékukról.

Több érdekesség mellett a fejlesztők arról mesélnek, hogy akár a csendes farkas, akár a tomboló vérfarkas megoldását preferáljuk, a pályák kialakítása mind a két játékstílust kiszolgálják majd. Természetesen nem kell egyik mellett sem elköteleznünk magunkat, a kettőt váltogatva is végigjátszhatjuk majd a játékot.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood február 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...