Új rendezőt talált a Tomb Raider 2

  • Írta: gorien
  • 2021. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Az új generációs Tomb Raider mozis változatát három évvel ezelőtt láthattuk, és az is hamar kiderült, hogy lesz folytatása is. Az eredeti rendező azóta távozott a projekt éléről, az új az HBO egyik népszerű sorozatától jön.

A 2018-ban megjelent, Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider viszonylag tisztességesen kaszált (275 millió dollárt világszerte), így nem csoda, hogy egy évvel később már be is jelentették a folytatását. Eredetileg az Össztűz rendezője, Ben Wheatley rendezte volna a második részt, míg a forgatókönyvét a felesége, Amy Jump jegyezte volna.

Ők azonban elhagyták a projektet, a Deadline értesülései szerint azonban az MGM megtalálta az új rendezőt. Az illető Misha Green, aki a rendezés mellett a forgatókönyvírás feladatát is magára vállalja, a neve pedig azoknak lehet ismerős, akik követték az HBO Lovecraft Country című sorozatát. Az 1950-es évek Amerikájában játszódó szériát Green showrunnerként jegyzi.

A Tomb Raider folytatásáról ezen túl csupán annyit tudunk, hogy Alicia Vikander visszatér Lara Croft szerepében. Hogy miről fog szólni, vagy hogy mikor fog egyáltalán megjelenni, az egyelőre rejtély.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...