2009. nyarán érkezik a Prince of Persia-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 16.
  • Bejelentés
A hamarosan mozikba kerülő Transformers-t is rendező Michael Bay fogja készíteni a Prince of Persia-filmet is, mely várhatóan 2009. nyarán kerül a multiplexekbe.
A hamarosan mozikba kerülő Transformers-t is rendező Michael Bay fogja készíteni a Prince of Persia-filmet is, mely várhatóan 2009. nyarán kerül a multiplexekbe. A film mögött álló Walt Disney Studios és Jerry Bruckheimer Films nagyon bíznak az úriemberben, elmondásuk szerint a nyáron megjelenő robotos produktum is lenyűgözte őket. Tehát kitartás: 2009-ben érkezik a mozi, számos író - köztük Jordan Mechner, a Prince of Persia atyja - már nagyban dolgozik a film sztoriján. További infók hamarosan!
15.
15.
Kriccs
Ja nekem is ő lenne a top Prince. LOTRba nagyot alakított és hasonlított abban a filmben a Princre egy kicsit, amikor ott ült a kocsmában.
14.
14.
Kaileena
Játssza Viggo Mortensen a Herceget és kész:D. Szerintem. Mert olyan herceges feje van:D.
13.
13.
Kaileena
hát én várom már naon de remélem hogy semmit nem hagynak ki ami a játékban is benne van.így jó ahogy van!
12.
12.
Bokordarab
Héhé. Most akkor konkrétan film lesz, színészekkel, meg stb, mint pl a 300, vagy animációs film, mint a klasszikus Final Fantasy? Nekem az utóbbi valamiért jobban tetszene, bár ha minden kötél szakad, akkor tegyék meg a prince szerepére Josh Holloway-t. Nekem ő mindigis hasonlított a Prince-re. x) Hát de nem?
11.
11.
jrob
Én biztosan várom ha még sokat is kell rá várni ha az lesz ami a játékban akkor biztosan nagy siker lesz!!!!!!!!!
10.
10.
Dolouren
Szerintem nézhető lesz ez is,bár a sok forgatókönyvi meg eladhatósági dolog miatt lehet,hogy nem egészen az a PoP lesz amit a

játékokból ismerünk.remélem nem ferdítik a sztorit és lesz tőr,idő homok,lassítás és gyorsítás meg ilyenek szal hajrá!!!
9.
9.
ThurGrek
uwe bollt fejbe kéne lőni IMHO :)
8.
8.
Frosty89
Uwe Boll-t szerintem még kamera közelébe se kellene engedni :D
7.
7.
Bally King
A Prince of Persia trilógia alapból egy hős-szerelmes játék. A sztorit már gőzerővel írja a játék történetének írója, jerry bruckheimer a producer, ebből rosszat már csak uwe boll hozhatna ki...
6.
6.
huszti
Angelina Joe?! Most fiú vagy lány?!:DRemélem jó lesz, és nem csinálnak belőle hős-szerelmes agyon-beszélgetős , nem akciózós filmet, mert akkor baj lesz...
4.
4.
dracox
2 hónap alatt mondjuk elég nagy sikerű filmet a 300-at forgatták le.csak a számítógépes munkálatok tartottak el nagyon sokáig:)..lehet ez is olyan lesz:):)...
3.
3.
majoros25
Szerintem álati film lesz a gamek is nagyon királyok voltak szóval csak jót várhatunk sok sikert és abban bízok hogy hamarabb készen lesz :) !!!
2.
2.
sosyname
2009. De nagyon kíváncsi vok, és várom.
1.
1.
Kíváncsi vagyok milyenre fogják elkészíteni a filmet. Csak ne olyan legyen, mint a "Doom" film. :| Bár ahogy látom a Walt Disney intézi, szóval nem kéne csalódnunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...