Bemutatkozik az új Skate fejlesztőcsapata

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 28.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts tavaly végre beadta a derekát, és elkészülhet a Skate-sorozat várva-várt folytatása. A kiadó nem bízza a véletlenre a munkálatokat, és Skate-veteránokkal a fedélzeten alapított új fejlesztőcsapatot a játékhoz.

A teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy már a tavalyi bejelentés tájékán lehetett sejteni, hogy az Electronic Arts egy vadonatúj fejlesztőcéggel futna neki a következő Skate-játéknak: nem sokkal azután, hogy a Skate-veteránoknak számító Deran Chung és Cuz Parry leleplezték a folytatást, Daniel McCulloch maga árulta el a Twitteren, hogy leigazolta a kiadó stúdióvezetőnek. McCulloch tizenöt év után hagyta ott a Microsoftot.

Mindez tegnapra érett be formálisan is: az Electronic Arts bejelentette, hogy Full Circle néven fut majd a vancouveri székhelyű csapat, ami jelen pillanatban gőzerővel toborozza a munkatársakat az új Skate-hez. Ebből sejthetjük, hogy a srácok még bőven az elején járnak a munkálatoknak, egy darabig ne is számoljunk azzal, hogy bármi lényeges infó vagy látnivaló beeshet majd a várva-várt anyagról.

A Skate-sorozatot egyébként a szintén vancouveri Black Box fejlesztette, ezt a csapatot azonban 2013-ban beolvasztották az EA Canadába. A legutóbbi rész, a Skate 3 2010-ben jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...