Ingyenes gyógyírt kínál a Plague Inc: The Cure

  • Írta: szlav
  • 2021. február 1.
  • Akció
Link másolása
Érdekes marketingstratégiával állt elő a Plague Inc. fejlesztőcsapata. A koronavírus-járvány idejére ingyenesen kínálják a vírusszimulátor legújabb DLC-jét, amelyben a világméretű pandémia megfékezése lesz a célunk.

Kissé morbid ugyan, de az elmúlt évben óriási népszerűségre tett szert a Plague Inc: Evolved. Az Ndemic Creations játékában nincs más dolgunk, mint hogy létrehozzunk egy tökéletes kórokozót, és elpusztítsuk az egész emberiséget. A játék legújabb DLC-csomagjában azonban fordul a kocka, a Plague Inc: The Cure ugyanis egy világméretű pandémia megfékezésére fekteti a hangsúlyt. Mindezt kutatással, teszteléssel, fertőtlenítéssel, maszkokkal és országméretű lezárásokkal tehetjük igazán hatékonnyá - ismerős a helyzet?

A jó hír pedig az, hogy a Plague Inc: Evolved tulajdonosai határozatlan ideig ingyenesen juthatnak hozzá a játék legújabb és eddigi legnagyobb kiegészítőjéhez. Pontos időintervallumot nem tudunk közölni, az Ndemic Creations csapata ugyanis azt ígérte, hogy az akció a premiertől egészen COVID-19 megfékezéséig tart. Az így ingyenesen beszerezhető DLC-t Steamen találjátok.

1.
1.
Obi Wan Kenobi
Valakit érdekel ez amúgy? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...