Jókorát frissült a Deep Rock Galactic

  • Írta: szlav
  • 2021. február 5.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyot ment tavaly a Deep Rock Galactic, a jelek szerint pedig az űrtörpök idén sem állnak meg. Megérkezett a bányászós túlélőjáték legújabb nagy frissítése, amely új zónákkal és ellenfelekkel teszi változatosabbá a munkát.

Veszély, sötétség és törpék. A Deep Rock Galactic alapjai a New Frontiers ingyenes frissítésével sem változnak meg, a négy szakember munkája azonban minden eddiginél kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb lesz. Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, a Ghost Ship Games alkotása óriási sikernek örvend, így sok játékos örülhet majd a két új biomnak; az Azure Weald nem evilági dzsungelének és a Hollow Boughnak, amely nem más, mint egy óriási fa belsejében kialakult furcsa ökoszisztéma.

Az új helyszíneken túl természetesen számos új ellenfelet is kapunk majd, illetve a már jól ismert rondaságok is kapnak újabb variánsokat. Ezen felül komoly átalakításon esik át néhány küldetéstípus is - mivel a frissítésben a nagyobb diverzitás a kulcsszó, jobb ha felkészülünk többek közt arra, hogy különböző típusú Dreadnoughtokkal találkozhatunk majd az Elimination-missziók során.

A Deep Rock Galactic elérhető PC-n és Xbox-konzolokon önállóan, vagy az Xbox Game Pass részeként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...