Bemutatkozott a Warhammer 40.000: Battlesector

  • Írta: szlav
  • 2021. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warhammer 40.000 és a körökre osztott stratégiai játékok kéz a kézben járnak, így megelőlegezhetjük a bizalmat a Battlestar Galactica Deadlock fejlesztőcsapata által készülő Battlesectornak is.

A távoli jövő kegyetlen sötétségében nincsen más, csak háború. Jól tudják ezt azok, akiknek volt dolguk a Warhammer 40.000 univerzumával videojáték vagy asztali taktikai játék formájában. És habár az elmúlt években számos fejlesztőcsapat tett próbát arra, hogy elcsípjék a két médium tökéletes keresztmetszetét, kevés tűnt olyan ígéretesnek, mint a Black Lab Games által frissen bemutatott Warhammer 40.000: Battlesector.

Az űrgárdisták és a tiranidák végtelen küzdelmét ezúttal felülnézetből, de körökre osztott tempóban vezényelhetjük majd. A Battlestar Galactica Deadlockért felelős fejlesztőcsapat korábban már bebizonyította, hogy ért a zsánerhez, és mivel talán ez a formátum áll a legközelebb a hagyományos, miniatűrökkel operáló asztali játékhoz, a rajongók nem panaszkodhatnak majd az autentikusságra sem.


A fenti diorámás bemutató és a mellékelt képek után a fejlesztőcsapat betekintést engedett a korai verzió játékmenetébe is. Itt láthatjuk pontosan tehát, hogyan működik majd a körökre osztott harcrendszer, amelyben általában önálló egységek helyett kisebb osztagok sokaságát irányíthatjuk majd - épp úgy, mint a Games Workshop eredetijében. A játékmenet 24:45-nél kezdődik:

A Warhammer 40,000: Battlesector idén érkezik PC-re, ennél pontosabb megjelenési dátumot egyelőre azonban nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...