Animációs filmmel bővül az Avatár világa

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Remek hírrel jelentkezett a Nickelodeon: először egy animációs filmmel, majd azután még sok más egyéb projekttel is bővítik a jövőben az Aang és a Korra legendájában már bemutatott idomárok univerzumát.

Mindenféle előzetes felvezetést hanyagolva jelentette be a Nickelodeon, hogy vadonatúj animációs filmet készít, ami az Avatár: Aang legendája, illetve az Avatár: Korra legendájában megismert univerzum alapjaiból építkezik majd.

Az animációs filmet a frissen alapított Avatar Studios szállítja, amit pontosan azért hozott létre a Nickelodeon, hogy a jövőben is további Avatár-projekteken dolgozhasson. További jó hír a rajongók számára, hogy a stúdiót az első sorozat megalkotói, Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezetik.

Sajnos ennél több konkrétum egyelőre még nem derült ki a kezdeményezésről, de biztató jel, hogy már most nagyon izgatott a franchise jövőjével kapcsolatban az alkotópáros, illetve a Nickelodeon is.

2.
2.
Onion
Nickelodeon kifogytak az ötletekből? Csinálnának új rajzfilm sorozatot. Inkább helyette, a egyik régi sikeres sorozatból csinálnak új részeket.
1.
1.
Morv
Nem csak animációs filmet készít, hanem animációs sorozatokat is. A cikk említi a a további Avatár-projekteket, csak szerettem volna egy fokkal jobban kifejteni.
"ViacomCBS announced on Wednesday that that DiMartino and Konietzko will serve as co-chief creative officers at the newly launched Avatar Studios, which will create various animated series and films based in the “Last Airbender” world."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...