Terminator-animével erősít a Netflix

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Az utóbbi évek Terminator-filmjei nem igazán vették le a lábukról a rajongókat, ezért a Skydance Media a nagyobb siker reményében úgy döntött, hogy a széria számára idáig érintetlen műfajba nevezi be a Végrehajtót.

Pár nappal ezelőtt derült ki a Vulture egyik friss cikkéből, hogy a Skydance Media és a Netflix közösen egy Terminator-animét készít az utóbbi cég streamingplatformjára. Remélhetőleg ezzel az új iránnyal sikerül majd a franchise-nak visszaállítania a régi renoméját.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a sorozat hogyan illeszkedik majd bele a filmek idővonalába, viszont az már biztos, hogy Japán egyik legismertebb animestúdiója, a Production I.G. dolgozik a projekten, akiknek többek között a Ghost in the Shellt is köszönhetjük.

A sorozat showrunnere nem más lesz, mint Mattson Tomlin, aki korábban a Project Power: A por ereje, valamint éppen készülő The Batman forgatókönyvén is dolgozott. Tomlin elmondása szerint már alig várja, hogy egy újfajta megközelítésbe helyezhessék a Terminator-univerzumot.

4.
4.
Ooorky
#3: A netflix animék színvonalát elnézve pont azt teszik.
3.
3.
Nate Hope
Csak nem bírják már elföldelni ezt a szerencsétlen frencsájzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...