A Hidden Path is D&D-játékon dolgozik

  • Írta: gorien
  • 2021. március 6.
  • Hír
Link másolása
Évek óta tudjuk, hogy a Wizard of the Coast több Dungeons & Dragons-videojáték életre hívásán is dolgozik. A Defense Grid-játékokat alkotó Hidden Path Entertainment kezdett most toborozni a saját D&D-címéhez.

A Wizard of the Coast elnöke, Chris Cocks 2019-ben elárulta, hogy nagy ütemben dolgoznak a Dungeons & Dragons videojátékos aranykorának elhozatalán: akkor azt mondta, hogy hét-nyolc különböző, az univerzum alapjain nyugvó alkotásról beszélhetünk. Ezek egyike a Baldur's Gate: Dark Alliance rebootja, meg persze a korai hozzáférésben elérhető Baldur's Gate III-ról se feledkezzünk el.

Most a Defense Grid-játékokat készítő és az Age of Empire II: HD Editionbe bedolgozó Hidden Path háza tájáról jött a hír, hogy embereket (különösen programozókat és írókat) keresnek egy AAA-s, külső nézetes, nyíltvilágú szerepjátékhoz, amely a D&D világában játszódik.

Konkrétumunk még nincs a játékról, de azt tudjuk, hogy a projekt narratív igazgatója Whitney Beltrán, aki azon túl, hogy olyan játékokhoz írt, mint a Beyond Blue vagy a State of Decay 2, a Van Richten's Guide to Ravenlofton is dolgozott. Hátha esetleg a Dungeons & Dragons gótikus horrorvonulata is megelevenedik videojátékként?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...