Beat 'em upban térnek vissza a Tini Nindzsák

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Oldalnézetes beat 'em upot készít a DotEmu és a Tribute Games a Tini Nindzsák alapján, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge pedig már a klasszikus betétdalra építő trailerével elcsavarta a fejünket!

Bemutatkozott a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, és a játék első blikkre úgy fest, mintha a klasszikus Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time kapott volna közvetlen folytatást. A DotEmu (Streets of Rage 4) kiadásában megjelenő és Tribute Games (Scott Pilgrim vs. The World: The Game) fejlesztésében készülő játék egy oldalnézetes beat 'em up lesz.

A bunyókat akár négyfős kooperatív módban is végigpörgethetjük majd, kalandjaink során pedig egy sor ismerős helyszínnel és karakterrel találkozhatunk. A játékból már tudunk mutatni némi látnivalót is (köztük egy trailert, amely a klasszikus betétdalt vonultatja fel), megjelenési dátumot azonban még nem kaptunk, és a platformlista kapcsán is csak annyit tudunk, hogy PC-re és "konzolokra" várható a cím.

11.
11.
GAMEROD
#10: Nekem nem fáj, csak ez a véleményem az egészről. Emulátorokra kell már ilyeneket írni ingyen, aztán játssza aki akarja. Nem tízezrekért 10 gigás formákban Unreal4 motor alá. Máig jönnek ki vadiúj játékok minden retrógépre, igényesebben és ingyen. Macera sincs velük, társítani kell a fájlformátumot az emulátor alá, kibaszni az ikont az asztalra, onnantól kezdve pedig olyan mintha windóz 10 verzió lenne, ugyanúgy van online meg minden.
10.
10.
dcba
#9: Ettol fuggetlenul neked ez miert faj? Oszinten, lesz neked kevesebb attol, hogy jon egy ujabb TMNT jatek? Van egy csomo tudom es nagyon sok megvan nekem es kitoltam oket es imadom mai napig oket es en varom ezt. Neked nem kell, akkor nem jatszol vele, ettol fuggetlenul kibukni rajta, hogy jon totalisan erthetetlen. En is neha a fejem fogom amikor kijon az eves COD, BF, Assassin, Fifa es nem ertem hogy az istenbe nem unjak meg az emberek, de mivel engem nem izgat, meg a cikket sem nyitom meg es haladok tovabb. Hidd el sok stressztol kimeled meg magad ha nem idegeskedsz olyan dolgokon amikkel igazabol dolgod sincs.
9.
9.
GAMEROD
#8: A retrogames könyvtáramból 83(!) féle Teenage Mutant Ninja Turtles játék került elő, most hogy így megnéztem összes platformra rászűrve. Valahogy nem érzem azt, hogy majd ez lesz a csúcsok csúcsa ebben a formában, ami egyébként szerintem igényel majd vagy 6GB tárhelyet aztán hoz egy gyenge fél kilobájtos Amiga500-as szintet a látottak alapján. Azt is kétlem hogy élne olyan ember a földön aki mindet kijátszotta volna, tehát ha annyira nem bírod kivárni, van miből válogatni.
8.
8.
dcba
#4: Azert mert teged nem erdekel, ne beszelj mas neveben, en sem megyek oda anyazni a sok hulye online lovoldozos baromsaghoz, hoyg minek meg1 szemet online egymast lovoldozos baromsag, mert sokan szeretik.

En ezt jobban varom mint barmelyik csoda PS5 God of War-t, en imadtam az ilyen jatekokat es izgatott vagyok emiatt, kulonben is miert faj neked ha ilyen jatek is jon ha ez nem megy a rovasara mas jateknak amit viszont te szeretsz es lehet en nem.

Ha a Naughty Dog ilyeneket adna ki es emiatt nem lenne uj Last of Us vagy Uncharted akkor megertenem, de attol, hogy jon egy ilyen retro stilusu jatek, attol meg nem lesz kevesebb a sok fotorealisztikus csoda next gen jatek, ellenben szelesebb lesz a kinalat es tobb ember megtalalja azt amit szeret, ez pedig sosem baj.
7.
7.
dracox
#3: Én is hasonloan vélekedek.
Két kezem kevés hozzá, hogy megszámoljam hányszor vittem végig anno azt a gamet.
6.
6.
kopic
Durva, hogy mennyire megvan halva az oldal. Ezen latszik, hogy mekkora jatekaradat van. Ja, nem
5.
5.
Yanez
#4: Nincs rá szükség, vagy nincs rá szükséged? Nagy különbség.
4.
4.
GAMEROD
#2: Akkor sincs már ezekre semmi szükség. Fel kell menni az emulator zone-ra, ott van az egész 90-es évek, dugig ilyenekkel, amik talán jobbak és kidolgozottabbak is mint ezek, 10 év alatt nem lehetne kipróbálni mindet. Már gyerekkoromban is elegem lett ezekből, főleg mikor a sikerfilmek játékadaptációja kimerült ezekben az ugrálós, gyűjtögetős, tucatverekedős, lövöldözős témákban amik csak a címmel lettel eladva.
3.
3.
szekeres91
#2: A Fighting Force miatt hatalmas biglike!!!! Gyerekként úgy bámultam a TV-t, hogy ilyen nem létezik. Imádtam az első részét, de a második az már eléggé ergya lett...
2.
2.
Zuzmo
#1: Ez nem platformer, hanem beat'em up.
Azért csinálják ilyenre, mert az oldal nézetes 3D-t elkészíteni rengeteg meló, főleg olyanra, hogy legalább olyan jól nézzen ki, mint egy szép 2D.
Ez a játék azért néz ki így, mert a Turtles in Time-ot kopizza, ami a műfaj egyik etalonja.
A legutóbbi Streets of Rage is maradt a 2D-nél, igaz, az szebb, élesebb grafikát kapott, de erre meg rá lehet mondani, hogy nagyobb benne a nosztalgia faktor.
Persze, el lehet képzelni egy beat'em up-ot Street Fighter V vagy még inkább Guilty Gear Strive szintű grafikával, csak annak soha nem térülne meg a fejlesztési költsége.
Talán ezeknek a 2D játékoknak a modernebb, mai rokonai a Yakuza sorozat, Warhammer: Vermintide, az Avengers játék, de ezek már messze vannak az eredeti műfajtól. Van még igény a 2D beat em'up-ra is.
Bunyós (nem szuperhősös, lövöldözős stb.) full 3D co-op beat'em up, amilyen pl. a Fighting Force volt, olyan nem is jut eszembe mostanából...
1.
1.
GAMEROD
Mi ez a Sega Megadrive szint... Szép volt, jó volt, elmúlt. Nem értem miért nem lehet ilyen klasszikus platformereket a kor elvárásainak megfelelően megalkotni. Tehát 3d környezetben, oldalnézetből. Egyedül a Choplifter HD mutatta meg, hogy kéne kinéznie egy retró de mégis modern cuccnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...