Két Tomb Raider-játékot kínál ingyen a Square Enix

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 18.
  • Akció
Link másolása
A ma esti rendezvényének promóciójaként egy kis meglepetéssel készült a Square Enix: limitált ideig ingyenesen lecsaphatunk a PC-s Lara Croft and the Guardian of Lightra és Lara Croft and the Temple of Osirisre.

Ma este 18 órakor kezdődik a Square Enix Presents című műsor, ahol a kiadó beszámol a közeljövőben érkező játékairól - az új Life is Strange például már biztosan ott lesz. Ezek mellett természetesen nem feledkeztek meg a Tomb Raider-széria huszonötödik születésnapjáról sem a cégnél, és amellett, hogy talán Lara Croft következő kalandja is szóba kerül majd, most egy akcióval is készült a témával kapcsolatban a Square Enix.

Ugyanis a kiadó most ingyen kínálja a Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris PC-s változatát. A játékok bezsákolásához mindössze egy Twitter-fiókra lesz szükségetek, hiszen a regisztráció után már csak annyi a dolgotok, hogy az alábbi bejegyzésre válaszoljatok a #SquareEnixPresents üzenettel, és már privát üzenetben küldik is nektek a letöltőkódokat.

Nem árt azonban sietni a fenti procedúrával, hiszen a kezdeményezés a ma esti rendezvény végeztével lezárul.

6.
6.
Mortis
#5: úgy egy éve volt egy baromi jó square enix-csomag steam-re, amiben az összes nyugati franchise-zaik minden címe benne volt (kivéve talán a tomb raider reboot harmadik résézét), s ugye amennyi játék megvolt neked a csomagból annyival kevesebbet kellett fizetned. nekem olyan 20 euró volt és azóta a Deus Ex-ektől kezdve a Thief-fen át az összes Tomb Raider-ig megvan minden. az egy kivételesen jó a jánlat volt, amellett hogy a Square is tud olyan pofátlan lenni mint az EA vagy Acti-Blizz.
5.
5.
GemForge
Egyet értek az előttem szólókkal. Túlságosan azért nem erőltették meg magukat...
Egy nexgen peccset toldozhatnának inkább az új trilógiához, minthogy itt alibiznek.
4.
4.
Heldengeist
Meh...

A TR1-2 megvan dobozosan, a Legend és Underworld dobozosan konzolra, a Legend-Underworld-Anniversary Steamre. Vagyis ilyen-olyan formában a jó részek megvannnak, a classic TR-ből hiányzik csak pár.

Az Angel of Darkness megvan magazinmellékletként, a reboot trilógia első része is sajnos Steamre, vagyis a rossz részek közül is megvan pár, rossz játékok pedig nem érdekelnek.

A The Temple of Osirist pedig szintén most adták ingyen Steamre nemrég és még Twitter fiók sem kellett hozzá. Nem tudnak olyat ajánlani, ami megérné egy Twitterfiók regisztrálását.
2.
2.
kryszisz
#1: Ki más lenne baszki...
1.
1.
crytek
Ezek is csak a lerágott csontot tudják adni.
The Quiet Man vagy a Left alive jöhetne már ingyen vagy bundleba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...