Bemutatkozott a Life is Strange: True Colors

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Square Enix Presents műsorában bemutatkozott a Life is Strange: True Colors, amely a népszerű kalandjáték-sorozat legújabb fejezete lesz. Főhősnőnk különleges képessége mások érzéseihez kötődik.

A Square Enix Presents műsorában mutatkozott be a legújabb Life is Strange-játék, amely a True Colors alcímet kapta. Az új részt nem a Dontnod, hanem a Before the Stormot is jegyző Deck Nine fejleszti PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára - a sorozat múltját ismerve érdekesség, hogy szeptember 10-én a teljes játék megjelenik, vagyis nem kell várnunk az egyes epizódokra. (A sztori egyébként továbbra is öt fejezetre szabdalva érkezik.)

A játék főszereplője az Erika Mori által alakított Alex Chen lesz, aki Haven Springs városkájában kezd új életet, és bár nyolc év után újra találkozik a testvérével, Gabe-bel, a férfi rejtélyes módon meghal. Alex úgy dönt, hogy kinyomozza a balesete hátterét, ehhez pedig a különleges képességét is beveti: hősnőnk képes arra, hogy fizikailag lássa mások érzéseit, így sokkal jobban képes átérezni azokat, sőt manipulálni is tudja őket.


A történet során Alex két barátra is szert tesz, Ryan és a Before the Stormból ismerős Steph személyében, velük egyébként romantikus kapcsolatot is kialakíthat majd. Fontos újdonság továbbá, hogy Haven Springset viszonylag szabadon felfedezhetjük, így melléktörténetekre és egyéb opcionális tartalmakra bukkanhatunk.

Nem ez volt egyébként az egyetlen bejelentés Life is Strange-fronton: szintén ősszel érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára a Life is Strange: Remastered Collection, amely az első részt és a Before the Stormot foglalja magába feljavított látvány mellett. Ez a csomag egyébként a True Colors Ultimate Editionjének is a része lesz.

12.
12.
BockÚr
Ez már jobban néz ki mint a 2. rész de nem tudom hogy lesz e olyan jó nekem ez az új képessége a csajnak nem jön be de héj bts ből Steph benne van utalások talán chloékra?
11.
11.
kopic
Itthagyom azert:
https://youtu.be/Bh1Pr6ef_XI
9.
9.
kopic
Hat a trailer semmit nem valtott ki belolem. Majd kiderul milyen lesz, de nem hiszem hogy megtudnak ismet kozeliteni az 1.resz minoseget (zenek, sztori szempontjabol). Azt mar a 2-vel sem sikerult.
8.
8.
Kovbaj
#7: Én csak annyiból nem bánom, hogy maga a konzolok gyorsabbak és rengeteg kényelmi funkcióval bírnak. Van egy pár játék ami sokkal jobban fut illetve pofásabban fest. De azt én is úgy gondolom, hogy nincsenek igazi nextgen játékok. (Series X)
7.
7.
JohnSpartan
#6: Ebből is látszik mennyire el vannak csúszva a next gennel... nyugodtan vàrhattak volna 1 évet még a kiadással, mivel semmilyen next gen cím sincsen még ami tènyleg next gen színvonalat hozna. Ehelyett most azzal próbálják húni az időt hogy összevasalják az előző genes játékokat az új masinával. A pénzéhség meg a verseny számìt csak, melyik tudja kiadni elöbb és melyik kaszál többet minnél rövidebb idő alatt...
6.
6.
delphijos
#4: Oké, de ennek ellenére ilyenkor már nem egy előző gen remasterre kéne fókuszálni.... és mondom még ez is fél év mire jön...
5.
5.
Mortis
ez sem volt fogyni, ahogy a LiS 2 és a Tell Me Why sem fogyott. a Dontnod nem ismeri fel, hogy az emberek az első részbeli waifu-jaikat akarják látni, hogy mégtöbb pornót tudjanak készíteni az új modellek alapján. remélem nem azt képzelik ,hogy valami magasművészetet művelnek; be kell látni mi hozza a pénzt és azt próbálni tisztességesen, innovációkkal kikövezve, de fejni amíg lehet.
4.
4.
GMatyi
#2: Több okból:
1. Egy nagyon jó ideig még teljesen használható a PS4 és XONE.
2. PS5-t nehezen vásárolsz most a készlethiány miatt
3. Teljesen pozitív egy fejlesztőstúdiótól ha támogatják az előző gent (Hogy anyagilag megéri-e nekik ez majd számukra kiderül)
4. Miért ne?
3.
3.
cyberstaker
Nem annyira jött át eddig a cucc. Majd meglátjuk.
2.
2.
delphijos
Fél év múlva már minek jön remaster a régi genre ? Nem értem...
1.
1.
azureknight0715
Ugylátom már nem nagyon kèpesek Maxhez hasonló badass karaktert lètrehozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...