Késnek a Warcraft III: Reforged frissítései

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 20.
  • Csúszás
Link másolása
A vírushelyzet miatt csúszásban van a Blizzard a Warcraft III: Reforged frissítéseivel kapcsolatban, így az RTS rajongóinak továbbra is várniuk kell a hiányolt multiplayeres funkciók implementálására.

Legutóbb február elején tett ígéretet a Blizzard, hogy a félresikerült rajt ellenére szép lassan kikovácsolja az összes problémáját a Warcraft III: Reforgednak, viszont a tomboló járvány továbbra sem könnyíti meg ebben a munkájukat, aminek hála tovább csúsznak a patchek kiadásával.

Ez tehát egyben azt is jelenti, hogy a Warcraft-fanoknak egyelőre még mindig nélkülözniük kell a ranked módot, a ranglétrákat és a klánfunkciókat. Azonban sovány vigaszt jelenthet a számukra, hogy nemrég élesedett a stratégiai játékhoz a v1.32.10-es javítás, ami némileg finomított az balanszon, és néhány kisebb hibát is orvosolt.

2.
2.
nemfontos
#1: Illetve látni kell, hgoy semmi értelmeset nem csinálnak egy ideje. Bejelentik a 20 éves játékaik kipofozott változatát, és eladják újra teljes áron... ami ugyan üdvözlendő bizonyos szempontból, de mégis csak a rothadás egyik jele, hogy még a nagy fejős tehén wow is inkább a nosztalgia vonatra ül fel, értelmes új ötletek, és fejlesztések hiányában...
A starcraft -ot egyébként ugyanolyan jó játszani ma is mint annó.. ahhoz pont annyira nyúltak amennyire kellett. Érdekes hogy a warcraft -el viszont ennyire melléfogtak.
1.
1.
Terawatt
Legtöbb média platformon szét savazták őket, hogy még mindig a coviddal takaróznak miközben százszámra mennek az elbocsátások rekord manageri bónuszok osztása mellett :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...