GC 2021: Hibrid esemény lehet az idei Gamescom

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Noha még bármi megtörténhet addig, a jelenlegi elképzelések szerint hibrid eseményként térne vissza idén a Gamescom, amely egyszerre készül digitális és helyszíni programokkal.

A koronavírus-járvány miatt továbbra sem tudják majd klasszikus formában megtartani a Gamescomot, de jelen állás szerint hibrid eseményként hoznák vissza a játékvásárt a szervezők idén, vagyis a digitális programok mellett helyszíniekkel is készülnek a játékosoknak.

A kiállítást ezúttal is a Geoff Keighley-féle Opening Night Live vezeti fel augusztus 24-én, amely számos bejelentéssel és látnivalóval várja majd az érdeklődőket. Magát a Gamescomot augusztus 25-29. között rendezik meg: a helyszínen az eddigi infók szerint csökkentett látogatószám mellett lehet majd kipróbálni a legújabb játékokat, lesznek különféle események, míg az üzleti oldalnak fenntartott területeket kibővítik, hogy a lehető legtöbben tudjanak networkölni a helyszínen - ez utóbbit egy online üzleti platform, a Gamescom Biz egészíti majd ki.

A szervezők szerint ezenkívül a fejlesztőknek szánt konferencia, a Devcom is hibrid módon jelentkezhet - a további részleteket nyárra ígérik.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...