Új stúdiót nyitott az Amazon Games

  • Írta: szlav
  • 2021. március 24.
  • Biznisz
Link másolása
Tovább terjeszkedik az Amazon Games: a vállalat ezúttal Kanadában nyitott új fejlesztőstúdiót. Az Amazon Games Montréal a Rainbow Six: Siege veterán fejlesztőiből állt össze, akik máris hozzáláttak egy új projekthez.

Valami lehet a vízben Montréalban, a kanadai város ugyanis mostantól egy újabb nagy kaliberű játékstúdiónak ad otthont. San Diego, Seattle és Orange County után itt indította el a legújabb csapatát az Amazon Games, amely ugyan továbbra sem rendelkezik különösebben említésre méltó portfólióval, de az anyacég támogatásával a döcögős start sem jelenthet különösebb akadályt.

Az Amazon Games Montréal keménymagja egyébként semmiképp sem nevezhető amatőr bandának. A produkciós folyamatok élén Luc Bouchard és Alexandre Remy áll, a csapat kreatív direktora Xavier Marquis lett, míg a tartalomgyártás vezényléséért Romain Rimokh felel. Az említett úriemberekben egy a közös: mindannyian a Ubisoft helyi stúdiójában dolgoztak korábban a Rainbow Six: Siege fejlesztésén.

Habár egyelőre nem tudhatjuk, hogy mivel rukkol először elő az Amazon új csapata, arról már biztosították a nagyérdeműt, hogy a munka máris elkezdődött. A fejesek eredeti AAA-kategóriás játékok fejlesztésével bízták meg a montréali stúdiót, így abban biztosak lehetünk, hogy valami említésre méltóra számíthatunk tőlük a jövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...