Áprilisban jön a remasterelt Shadow Man

  • Írta: gorien
  • 2021. március 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A System Shockok remasterjein is dolgozó Nightdive tavaly jelentette be, hogy az Acclaim Studios klasszikusát is kezelésbe veszi. A Shadow Man felújított változatának PC-s megjelenéséig már egy hónapot sem kell várnunk.

A Nightdive Studios egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a System Shock és a Blade Runner mellett, hogy a Shadow Man remasterelésén is dolgoznak.

A fejlesztők tavaly nyáron egy adag screenshottal jelentkeztek, ősszel egy mozgóképes kedvcsinálóval, most pedig bejelentették, hogy április 15-én megjelenik PC-n a Shadow Man Remastered. Az Xbox One-os, a PlayStation 4-es és a Nintendo Switches változatok később várhatóak, de azokhoz pontos dátumunk még nincs.

A remasterelt változat 4K-s felbontást, a dinamikus árnyékoknak és pixelpontos világításnak köszönhetően frissnek ható látványt, kontrollertámogatást ígér, valamint az eredeti játékból kivágott tartalmakat is sikerült visszacsempészniük a Nightdive srácainak.

Az 1999-es játék alapját adó képregény kiadója, a Valiant Entertainment is újra előveszi a természetfelettivel hadakozó hőst. Michael LeRoi vadonatúj kalandjait április 28-tól olvashatjuk az új Shadow Man-képregények oldalain.

5.
5.
Viktor_The_Best
Remake-t kellett volna ebbol csinalni! Remake-et! Nem remaster-t kedves fejlesztok. Ezzel kitorolhetitek a ....... :) Hu de regen jatszottam ezzel...
4.
4.
DarkCrash
Emlékszem milyen szarul futott PSX-en. Borzalmasan szaggatott így ott félbe maradt. Aztán később beruháztam egy Dreamcastre, és ott játszottam le. Hatalmas játék volt.
3.
3.
darksiders19873
Az árára kíváncsi leszek!
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...