Tölthető a Tiberium Wars X360-as demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ígéreteihez híven az Electronic Arts egy hónappal megjelenése előtt elérhetővé tette az X360-as Command & Conquer 3 kipróbálható verzióját.
Ígéreteihez híven az Electronic Arts egy hónappal megjelenése előtt elérhetővé tette az X360-as Command & Conquer 3 kipróbálható verzióját.

Ugrás a galériához

Remélhetőleg akad hely minden Xbox Live Gold előfizető merevlemezén, ugyanis a most érkezett demó pontosan egy gigabájtot nyom. A kipróbálható változat a Föld minden pontjáról elérhető, kivéve Ázsiát - a keleti vagy ott élő rajongóknak egyelőre nélkülözniük kell a triált.

12.
12.
kanduhrka
:D Míg én odamerem vágni az egerem a falhoz, egy 15e ft-os kontoroller szerintem jobban fájna:D Egyébként szar ez a játék boxon. Akadozik néha-néha. De nem szidok a gépüket, mert a játék lett szar, PC-én is. Irányítástól függetlenül, a gépezet legújabb lélektelen játéka.
11.
11.
t.roli
Én befizetnék egy Tiberium Wars menetre. Pc-n a redalert 2 őt is a leggyorsabb fokozaton nyomtam mert a lassút untam...
10.
10.
Ca$h
Végre egy értelmes névtelen látogató. Szerintem nagyokat fognak nézni a PC-sek mikor egyre több olyan játék lesz, ahol össze tudják majd mérni a tudásukat a boxosokkal... ;)
9.
9.
Pekferi
"könnyítő csalás" pfff ilyen hülyeségről se hallottam még:P:P
8.
8.
t.roli
nem lesz csalás...Csak a kudarc a pcseknél ;)
7.
7.
Ca$h
A BfME2 csak a kezdet volt, sok mindent kihagytak belőle, ami miatt nem lett a legjobb az irányítása. De a C&C3 merem állítani hogy majdnem olyan könnyen játszható boxon mint PC-n. Egy profi boxos csak és kizárólag profi PC-sek ellen kaphatnak ki, mert láttam már olyan embert, aki felfoghatatlan sebességgel játszott a C&C3-al. Ez a stílus valóban könnyebben irányítható PC-n, de a konzolos játékipar ezennel felnőtt a feladathoz srácok, mert a C&C3 valami elképesztően kézreáll és nagyon profin meg lett csinálva. Ja és nem kell már sokat várni ahhoz, hogy a Wista live-on keresztül összemérjétek az erőtöket a boxosokkal. Fog azért meglepetés érni titeket rendesen... ;)
6.
6.
concrete
Bakker... már hónapok óta letesztelték, hogy mennyire játszható X-en és az lett az eredménye, hogy a PC-s vesztett.Azt nem tudom, hogy egy szinten voltak-e játékos-tapasztalatban, de gondolom nm egy NOOB PC-st állítottak szembe egy profi X-es ellen.
5.
5.
t.roli
Bizony nagyon kár... De mekkora égés lenne ha egy PC-s kikapna egy 360 as ellen. Én a PC-s helyében soha többé nem nyúlnék egérhez...
4.
4.
t.roli
Egyáltalán nem nehéz. Kézre esik minden és lehet vele olyan gyorsan és pontosan játszani mint egérrel. Én még anno simseztem is a ps2mőn és tök egyszerű az is
3.
3.
Glek
Én biztos kipróbálom... már csak azért is mert mindenki szidja, hogy olyan nincs, hogy konzolon RTS... hát ha megcsináltákk konzolra akkor biztos van 1-2 emberke aki megveszi... :)
2.
2.
Fight!
Furcsa így a képekről de nem rossz :D
1.
1.
Rexor
Annyira furcsán hangzik egy konzolnál, hogy "tölthető". Úgy látszik az én agyamatam még nem mosta át a nextgen (kivétel a PSP) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...