PC-re is megjelenik az Erica

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 6.
  • Bejelentés
Hamarosan újabb Sony-játék jelenik meg PC-re, a következő hónapban már az FMV alapú kaland, az Erica is elérhetővé válik a számítógépesek számára. Egy rövid trailert is kaptunk a bejelentés mellé.

Hamarosan PC-re is megjelenik majd a Sony kiadásában megjelent FMV alapú kalandjáték, az Erica: az anyag május 25-én landol a Steam kínálatában, ahol 10 euró leszurkolása után lehet a miénk. (Igaz, kezdetben 10 százalék kedvezményt kapunk rá, így érdemes lehet mihamarabb lecsapni rá.)

Az Erica eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, idén januárban pedig az iOS-es eszközökön is tiszteletét tette. Az Erica egy élőszereplős thriller, amelyben a választásainkkal befolyásolhatjuk az események végkimenetelét - a történet főszereplője a címszereplő lány, aki szeretne fényt deríteni az apja gyilkossága mögött álló rejtélyre. A játék zenéjét Austin Wintory szerezte.

5.
5.
mephi
Nekem tetszett, elszórakoztatott, és ez a lényeg. Persze ha úgy ülsz le a játék elé, hogy AAA kategóriás elvárásaid vannak, akkor lehet csalódni fogsz.
4.
4.
latis666
Ps-re vettem meg. Egy interaktív film magyar felirattal. Ok a színészek néha kicsit bénák és látszik hogy nem egy moziba való produkció de kétszer végigtoltam. szerintem nem rossz játék.
3.
3.
atroll1
Fu, de botrányosan rossz volt
2.
2.
crytek
Hidden Agendának jobban örültem volna :)
1.
1.
Még csak nem is hallottam róla. Nem hiszem, hogy sok vizet zavarna, de biztos lesz, aki megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...