PC-re is megjelenik az Erica

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan újabb Sony-játék jelenik meg PC-re, a következő hónapban már az FMV alapú kaland, az Erica is elérhetővé válik a számítógépesek számára. Egy rövid trailert is kaptunk a bejelentés mellé.

Hamarosan PC-re is megjelenik majd a Sony kiadásában megjelent FMV alapú kalandjáték, az Erica: az anyag május 25-én landol a Steam kínálatában, ahol 10 euró leszurkolása után lehet a miénk. (Igaz, kezdetben 10 százalék kedvezményt kapunk rá, így érdemes lehet mihamarabb lecsapni rá.)

Az Erica eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, idén januárban pedig az iOS-es eszközökön is tiszteletét tette. Az Erica egy élőszereplős thriller, amelyben a választásainkkal befolyásolhatjuk az események végkimenetelét - a történet főszereplője a címszereplő lány, aki szeretne fényt deríteni az apja gyilkossága mögött álló rejtélyre. A játék zenéjét Austin Wintory szerezte.

5.
5.
mephi
Nekem tetszett, elszórakoztatott, és ez a lényeg. Persze ha úgy ülsz le a játék elé, hogy AAA kategóriás elvárásaid vannak, akkor lehet csalódni fogsz.
4.
4.
latis666
Ps-re vettem meg. Egy interaktív film magyar felirattal. Ok a színészek néha kicsit bénák és látszik hogy nem egy moziba való produkció de kétszer végigtoltam. szerintem nem rossz játék.
2.
2.
crytek
Hidden Agendának jobban örültem volna :)
1.
1.
Még csak nem is hallottam róla. Nem hiszem, hogy sok vizet zavarna, de biztos lesz, aki megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...