Abandoned - rémségek az erdő mélyén

  • Írta: szlav
  • 2021. április 8.
  • Bejelentés
Link másolása
PlayStation 5-exkluzív belső nézetű túlélőhorrort villantott a Blue Box Game Studios. Az Abandoned Jason Longfield történetét meséli el, aki egy félelmetes erdőben találja magát egy őrült szektavezér elől menekülve.

Jason Longfield az emlékeitől megfosztva egy sűrű erdő mélyén találja magát. A férfi számára eleinte rejtély, hogy hogyan kerülhetett ide, amikor azonban egy vérszomjas szekta a nyomába ered, Jason számára hamar világossá válik, hogy emberrablás áldozatává vált. Az Abandoned egy belsőnézetű túlélőhorror, amely a valósághű, kissé nehézkes fegyverkezelésével ad lehetőséget arra, hogy felülkerekedjünk az üldözőinken.

Habár az első, láthatóan döcögős előzetes egyelőre nem ad erre bizonyítékot, ez a narratív fókuszú túlélőjáték alaposan kihasználja majd a PlayStation 5 hardveres adottságait - elvégre exkluzív címről beszélünk. Ez natív 4K-s felbontást és 60 fps-es sebességet jelent, valósághű 3D-s hangzást és a DualSense kontroller funkcióinak teljes körű támogatását.

Az Abandoned az idei év végén érkezik PlayStation 5-re. A fejlesztők hamarosan újabb, valódi gameplay-előzetessel jelentkeznek.

5.
5.
KopyAti
4.
4.
Viktor_The_Best
#3: Az UE5-ot nyaron kapjak meg a fejlesztok en ugy tudom es onnantol fejleszthetnek vele jatekot amire varhatunk megint vagy 2 evet mire lesz valami belole. Tehat ez nem azzal keszult. A jatek a RE engine-hasznalja amit a capcom fejlesztett.
3.
3.
KopyAti
Ez saját fejlesztésű motor lehet, vagy UE5?
2.
2.
crytek
Igéretes ez a 15-20 fps a teaser alapján..milyen lehet akkor ingame..
1.
1.
Raam989
A fejlesztők korábbi munkásságait figyelembe véve ez túl jól és túl nagy ígéretnek hangzik.
De ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...