Launch traileren a Star Wars: Republic Commando

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 8.
  • Videó
Link másolása
Nemrég végre Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megérkezett az eredetileg még 2005-ben debütált FPS, a Star Wars: Republic Commando, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos utolsó előzetesét is.

Két nappal ezelőtt végre PlayStation 4-re és Switchre is megjelent az egyik legjobb Star Wars-játéknak kikiáltott Republic Commando - így mostantól már nem csak a modern Xbox-konzolok tulajdonosainak és a PC-sek kiváltsága a Delta Squadot irányítani. A megjelenés apropójából pedig a launch trailer is befutott a klasszikus lövöldéhez:

A Star Wars: Republic Commando egy osztagirányításra épülő taktikai lövölde, amiben a fent említett alakulat irányítása lesz a feladatunk. A kalandok során a Delta Squad elitkatonákból álló egysége megjárja a klónok háborújának legváltozatosabb csatatereit, illetve a játék cselekménye is egyfajta hidat képez az előzménytrilógia második és harmadik részének történései között.

Habár a Republic Commando most már az összes nagyobb platformra elérhető, az igazán nagy Star Wars-fanoknak érdemes lehet még egy pár napot kiböjtölniük az FPS gyűjtői kiadásának a boltokba kerüléséig.

3.
3.
Stranger
Mondjuk nem mondták hogy remaster lesz. Azért szomorú hogy semmit nem tettek hozzá, mennyi pénzt nyernek vele aszt' csinálta vagy 5 ember 2-3 hónapig. :D
2.
2.
Ooorky
#1: Kb. én is így érzem, kedvenc fps-em az eredeti, de ez egy nagy 0.
1.
1.
GemForge
Gáz, hogy mennyire NULLA energiát tettek bele ebbe a kiadásba. Switchen még akad is, ahogy olvasom. Az egyik nagy kedvenc volt, de így...
Olyan ez kb, mint amikor a kedvenc levesedet kihűlve odab@$$ák egy merőkanállal a lapos papírtányérodba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...