Három ajándékkal készül jövő héten az Epic

  • Írta: gorien
  • 2021. április 11.
  • Akció
Link másolása
Jövő hét csütörtökig egy interaktív sitcomra hajazó játékot tudunk bezsebelni az Epic Games Store-on, utána pedig három ajándékot is kapunk, ami voltaképpen öt játékot takar.

Aki tavaly nyomon követte az Epic Games Store akcióit, az már ingyen megszerezhette magának a 3 out of 10 teljes első évadát, amihez most a második évadot is hozzáadhatja. Ebben az epizodikus játékban a Shovelworks játékstúdió életébe tekinthetünk bele – a fejlesztők őrült kalandok közepette dolgoznak egy hármasnál jobb értékelést kapó videojátékon.

Jövő héten aztán lesz miből válogatnunk. Megszerezhetjük például a The First Tree-t, egy érzelmes és békés kalandot, amelyben egy róka allegorikus történetén keresztül követhetjük egy apa és egy fiú újratalálkozását. Ken Follett A katedrális című könyvének játékadaptációja, a The Pillars of the Earth is a miénk lehet majd, valamint a Deponia: The Complete Journey is, amely a Daedalic Entertainment point and click játéktrilógiájának mindhárom részét és még számos extra anyagot is tartalmaz.

12.
12.
crytek
#11: Most is ugye de jók ezek ezek a szerződések több száz millás bukóval... De képzeld full komolyan gondolom, hogy ezek balfaszok ,mert ekkora pénzes cég úgy akar valaminek a konkurenciája lenni ,hogy láthatóan több év alatt mocskosul nem esett le nekik hogy miért is sikeres a steam
Nem mellesleg később se lesz jobb mert ugyanaz van most is ami a pénz hozza a fosnájt meg az engine, a store mindvégig bukó lesz az ingyen szarságok és a lefizetgetések miatt. Mert mindösszesen ennyit tud az epic van egy gondolata hogy pénzzel bármit el lehet érni..és hát látjuk (ők sajnos nem veszik észre) ,hogy nagyon nem
11.
11.
manderel
#10: Lehet hogy téged nem érdekel a kiadókkal való szervezkedésük, de az Epicet igen, mert nekik akarja eladni a portékáját. Lóvé folyik be tőlük.
Ha a bolton keresztül a kiadókkal és fejlesztőkkel való "szervezkedéseikből" több pénz folyik be közvetetten, a kutyát sem érdekli hogy közvetlenül maga a store veszteséges. A store nélkül nem is lennének ilyen alkupozícióban.
Te sem gondolhatod komolyan, hogy ok nélkül öntik bele a pénzt feneketlenül.
10.
10.
crytek
#9: Hiába csűrőd meg aggaszt rá neveket a pénz bukás az pénz bukás akkor is máshonnan trilliárdokakkal plusszozod..

Az meg hogy a kiadókkal mit szervezkedik epic kutyát sem érdekel mivel a kiadók játékait nem a kiadók veszek hanem a játékosok akik mint látjuk szarnak az epic store-ra idestova a nyitása óta.. az exklúzivocskáikkal együtt

Én is buktam tőzsdén 3 milliót anno és azóta hiába hoztam már vissza azt a 3 milkát kurváva bebuktam és hazugság lenne azt állítani hogy semmit se buktam mert "más tranzakciókból keresztfinanszíroztam" és plusszos lettem.
9.
9.
manderel
#7: "Az hogy igen hülyeség."

És te ezt honnan tudod? Ott az Unreal Engine, amit el akarnak adni a kiadóknak és fejlesztőknek. Ha javít a tárgyalási pozíciójukon, a kiadókkal/fejlesztőkkel való viszonyukon, az hogy exkluzív szerződéseket kötnek velük a store-ra jópénzért, vagy alacsonyabb részesedést kérnek mint a konkurencia, már megérheti. Aztán még ki tudja milyen okaik lehetnek ezeken túl is, amire egyikünk sem gondolna.

Az a keresztfinanszírozás lényege, hogy a veszteséges üzletágat életbentartják valamilyen oknál fogva, akkor is ha közvetlenül csak nyeli a pénzt. Ahogy a Sony is a telefonjait, egyrészt mert nem akar kiesni a piacról, másrészt mert könnyebb úgy eladni a kameraszenzorait, ha saját készülékben is demózza. Évek óta tartanak el egy veszteséges divíziót, ami közvetlenül csak viszi a pénzt.
Ahogy az Epic is teszi a boltjával, és nyilván nekik is megvan rá az okuk. Ha valamelyik cégnél ez az ok már nem lesz elég, legyen az az Epic, a Sony, vagy bármelyik másik hasonló üzletpolitikát folytató vállalat, bezárja az eltartott részlegét, ahogy az LG is tette.
8.
8.
Daniel21
7.
7.
crytek
#6: Az hogy igen hülyeség.
Mivel sok sok bukó...

Ha nekem minden hónapbanvan 1 milliárdom (mert csak) és elégetek belőle mindig 500 milliót az bukás. Kurvára nem éri meg elégetni mert ez a fele amit kapok,de nem bukáésként fogom fel mivel ott az 500 milla még... de bárhogy csűrős csavarom attól még bukás és rohadtúl nem éri meg.
De az epic nyíltan soha nem fog kiállni és azt mondani, elnézést srácok már nem éri meg nekünk a sok ingyen accont holnaptól szart se kaptok...így se használja őket a kutya se (látjuk a saját maguk által közölt számain) akkor meg pláne nem használnák ha nem volna ingyen cucc.
6.
6.
manderel
#5: A Sony mobildivíziója is pont ilyen. Valamiért nagyon rég lélegeztetőn tartják, van miből finanszírozni.
Az LG is 6 év alatt 4,5 milliárd dollárt égetett el, mire bezárták a bazárt.

A kérdés hogy megéri-e keresztfinanszírozni azt az adott projektet, ez Epicnek egyelőre úgy tűnik igen.
5.
5.
Ooorky
#2: Csak nem száz millió $-os léptékben szokták égetni a befektetők pénzét ezekkel a ptlrojektekkel.
3.
3.
hedzsooo
#2: Sőt, még a Crytek-nél is... Jajj, el ne áruld ezt cryteknek! XD ;D
2.
2.
manderel
#1: Mint annyi más dolog a gazdaságban, amit keresztfinanszírozásból tartanak fent, csak hogy ott legyenek a piacon. Még a Sonynál is van ilyen..
1.
1.
crytek
Mindeközben masszívan veszteséges a store...:) Szegény férgek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...