Közeleg az új Leisure Suit Larry konzolos portja

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Azt már tudjuk egy ideje, hogy konzolokra is megjelenik a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, a minap azonban a napra pontos premierdátumát is megkapta az átirat - egy jó hónapot kell még várnunk rá.

Az Assemble Entertainment és a CrazyBunch bejelentette, hogy május 18-án kerül boltokba a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre szánt változata. A játék digitális kiadása 45 dollárt kóstál majd, de a Sony és a Nintendo gépén dobozos kiszerelésben is megvásárolható lesz - így 40 dollárt kell kicsengetnünk érte.

A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice eredetileg tavaly októberben jelent meg PC-re, akkor mi is teszteltük a point & click kalandjátékot. A Wet Dreams Don’t Dry folytatásában magunk mögött hagyjuk Lost Wages városát, és Cancum szigetére utazunk, hogy felkutassuk hősünk eltűnt szerelmét.

13.
13.
JohnSpartan
#9: "Vagy eddig valami más univerzumban éltél?"

Mondhattam volna én is ezt, mert ha nem is drágább akkor is megoldjàk hogy profitàljanak belőle. Főleg ha még olcsobb a forgalmazása a digitálisnak véleményed szerint (de szerintem simàn hozzá csapják a szerverek üzemeltetését is, hisz valah0nnan le kell szedned), pláne hogy ott lesz rajta a felàr. Mindig meg fogják találni a módját hogy emeljenek az árakon. Vagy így vagy úgy az a szám a termék mellett nem csökkeni fog hanem nőni, akàr milyen kivitelben is veszed meg.
12.
12.
delphijos
#11: Ez simán benne van. Félreértés ne essék, amit lehet elektronikusan intézek ( játékot is digitálisan veszek ) szóval én nem a lemezes mellett kampányolok, vagy hogy úgy szeretnék csekkel sorba állni a postán, csak ha valami olcsóbb egy cégnek, és NEKI IS EGYSZERŰBB azon ne legyen már felár.
11.
11.
#10: Szóval hogyan jön ki olcsóbbra egy egész legyártott CD + logisztika + ingyen posta + mp3 azonnali letöltés hozzá, mint a sima mp3 letöltés? Könnyen lehet, hogy a digitális vásárló állja a dobozos plusz költségeinek egy részét. De lehet, hogy ez is hülyeség, nem tudom.
10.
10.
#9: Amúgy szerintem is olcsóbbnak kéne lennie, de csak azért felemelték az árát, mert egyre többen vásárolnak úgy. Ez valami olyan, amit simán kinézek bármilyen nagyvállalatból. Két éve ez volt amazon.de-n: Venni akarom az Albumot mp3-ban 14.99€. Alatta meg ilyen, szintén az amazon árulja: Album CD Digipack 9.99€ + Gratis mp3.

Ember, néha nem tudom mit csinálnak.
9.
9.
delphijos
#8: “azt is biztosítaniuk kell hogy a köv generáción is tudd majd játszani”

Kezdem azt hinni hogy direkt trollkodsz. Vagy eddig valami más univerzumban éltél? Az OK hogy most épp van BC, de a digitálisan vásárolt PS3 játékaidat feldughattad ps4-en. És One-on se volt launch feature. Erre semmi garancia nincs előre...
8.
8.
JohnSpartan
#6: Nem tudom mit nem lehet azon felfogni hogy örök darab... a kiadónak biztosítania kell azt hogy te bàrmikor le tudjad tőlteni. Míg egy DVD, disck vagy nevezzük akárminek egy idő után ugy is elhasználódik akárhogy is figyelsz rá hogy ne karcolódjon. Már ez megéri azt a 2000 huf + kiadást szerintem. És ugyebár innentől kezdve hogy neked van egy felhasználód egy platformon azt is biztosítaniuk kell hogy a köv generáción is tudd majd játszani.
7.
7.
Yanez
#4: Ezt a kommentet elmentem és majd mutogatom valamikor az unokáknak. XD
6.
6.
delphijos
#4: Ezt az okfejtést basszus komolyan nem értem. Nem kell legyártani, raktározni, szállítani, boltot fenntartani, kevésbé szennyezi a környezetet, ezért jogos hogy drágább ???? Még a cégek is azt hangsúlyozták anno hogy a digitális terjesztés egyik előnye hogy olcsóbb lesz. Milyen logika ez amit itt előadtál, nem értem....
5.
5.
Ps fanboy
#4: "Okkal drágább a digitális mint a dobozos. Elöszőr is ami szerintem elég fontos a mai világban hogy nincs felesleges műanyag gyártás. "

Akkor nem pont olcsóbban kellene valamivel adniuk hogy erre a környezettudatos irányba tereljék a népeket?
Egyébként mindenkinek van öccse bátyja vagy akármilye aki mondjuk pénzé tehet egy pl. 10k-s játékot ha mondjuk fűbe harapsz és cserélgetheted is amivel spórolhatsz ha egy újabb játékra vágysz.
4.
4.
JohnSpartan
#1: Okkal drágább a digitális mint a dobozos. Elöszőr is ami szerintem elég fontos a mai világban hogy nincs felesleges műanyag gyártás. Másodszór, bàrmikor le fogod tudni tőlteni mert a felhasználódhoz van kötve. Harmadszór, nem foglal helyet. Persze jól néz ki hogy ott van a polcon meg minden de ha te már nem leszel nagy valószínűséggel a kukában fog landolni, még ha nem is a közeljövőben. Negyedszer, igen kényelmi funkciója is van.

Ha tehetem már csak digitálisan veszek játékot. Mèg ha drágàbb is...
3.
3.
delphijos
#2: Hát igen, ez máshol is elég nevetségesen hangzik. Az hogy az ember spórol a cégnek azzal hogy online veszi, még ő fizet lenyelmi díjat.
2.
2.
ADMlN
1.
1.
delphijos
Vicces ( nem ) hogy a digit változat drágább lesz....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...