Dota: Dragon's Blood - készül a második évad

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, elég sikeres lett a Dota animációs sorozata ahhoz, hogy a Netflix berendelje a második évadot. Az új epizódok természetesen még messze vannak, de addig is megnézhetjük a Valve frissített dokumentumfilmjét.

Nem panaszkodhatnak mostanában a Dota-rajongók. A Valve nemrégiben teljesen átszabta a Dota 2 oktatórendszerét, ezzel jóval barátságosabbá téve a játékot az újoncok számára, érkezett egy vadiúj hős, ráadásul a Netflixen is lefutott a Dota: Dragon's Blood című animációs sorozat. A jó hír pedig az, hogy a nyolcepizódos alkotás kellően nagy sikert aratott ahhoz, hogy a streamingszolgáltató zöld utat adjon a második szezonnak - még egy képet is kaptunk ízelítőként:

Az új évadra valószínűleg még várnunk kell egy darabig, de addig is íme, egy ötlet, hogy mivel könnyíthetitek meg a várakozást. A Valve 2014-es dokumentumfilmje, a Free to Play felkerült a Netflix kínálatába, s habár a Dota 2 esportot bemutató alkotás YouTube-on is megtekinthető, a streamingplatformon fellelhető változat egy alternatív befejezést kapott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...