Hivatalos: jön a The Great Ace Attorney Chronicles

  • Írta: gorien
  • 2021. április 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány szivárgásnak hála egy ideje már a köztudatban kering egy, a The Great Ace Attorney-játékokat összefoglaló újrakiadás létezésének híre. A gyűjtemény többé nem szóbeszéd, hivatalos bejelentés is érkezett.

Pletykákat már többször is hallottunk (legutóbb két hónapja) arról, hogy a Capcom újra kiadja a korábban Nintendo 3DS-re megjelent The Great Ace Attorney-játékait. Aki bízott a híresztelésekben, az bizony jól tette: a széria rendezőjétől, Shu Takumitól jött a megerősítés, hogy tényleg érkezik a két játékot felölelő gyűjtemény.

A The Great Ace Attorney: The Adventure of Ryunosuke Naruhodo és a The Great Ace Attorney 2: The Resolve of Ryunosuke Naruhodo a játéksorozat hősének, Phoenix Wrightnak az egyik ősét követi, aki a viktoriánus Londonban és a Meidzsi-kor Japánjában tevékenykedik.

A The Great Ace Attorney Chronicles 10 epizódot és 8 rövidebb közjátékot tartalmaz, alternatív jelmezekbe öltöztethetjük a szereplőket, valamint zenei és képgalériát is találunk benne. Egy vadonatúj funkcióval is felszerelik a gyűjteményt: ennek segítségével megúszhatjuk a nyomozást és a bíróság előtti bizonyítást, ha csak a sztorit szeretnénk élvezni.

A The Great Ace Attorney Chronicles július 27-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...