Bejelentésre készülnek a Judgment fejlesztői

  • Írta: szlav
  • 2021. április 23.
  • Teaser
Link másolása
Éppen ma jelent meg a Judgment újgenerációs változata, de úgy tűnik, a Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio még nem végzett a Yakuza-sorozat mellékágával. Két hét múlva újabb nagy bejelentés várható.

Tavaly nyáron a PlayStation 4-tulajok már megismerhették a Judgmentet, a Yakuza-széria akciódús mellékhajtását, a mai napon pedig megjelent az újgenerációs változat, amelyet PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és Stadián is élvezhetünk. Ehhez érkezett egy launch trailer is, de az újdonságoknak ezzel még nincs vége.

A játékot kiadó Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio fejlesztőcsapata ugyanis elárulta, hogy két hét múlva, azaz május 7-én eljön az "ítélet napja". Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan miféle bejelentést hoz magával a Judgment Day, de valószínűleg nagy dobásról van szó, hiszen a stúdió weboldalán egy jókora visszaszámlálást láthatunk, amellyel egy időben élesedik egy videó is. Érdemes megemlíteni, hogy a Saga Japánban nemrég levédette a "Lost Judgment" címet, így könnyen meglehet, hogy a bejelentésnek köze lesz ehhez.

2.
2.
crytek
Day 1 game pass ez is az elég jó bejelentés lenne
1.
1.
Onion
Talán folytatás lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...