Launch traileren a felújított Nier Replicant

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 25.
  • Videó
Link másolása
Pár nappal ezelőtt végre megjelent az alapos ráncfelvarráson átesett Nier Replicant. Ennek örömére a Square Enix egy launch trailerrel jelentkezett a remaster kapcsán, amibe ezzel együtt a játékról alkotott véleményeket is belefűzték.

Pénteken futott be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a NieR Replicant ver.1.22474487139…, ami az eredetileg még 2010-ben megjelent alapjátékot új karakterekkel, újrakevert zenével és szinkronnal, illetve felcicomázott grafikával turbózza fel.

Az új ruhába öltözött Nier Replicantból azóta már láthattunk tizenhat percnyi gameplay felvételt, egy, az újdonságokat összegző trailert, valamint már a PC-s verzió gépigénye sem titok többé. Most pedig befutott a remaster utolsó előzetese, amibe ezzel együtt belehegesztették a külföldi újságok véleményét is a felújított játékról:

5.
5.
Őrnagy
#4: Ha az eredeti verzió tesztjét olvasom, az érvényes az újra? Vagy nagyon eltér az új? Ezt tudod?
4.
4.
ADMlN
Nekem eddig bejön, de még nagyon az elején járok. Ha valaki úgy van vele, mint én voltam, hogy nem tudja melyik konzolra vegye itt van néhány pointer:
Xbox One: 792p, stabil 60 fps
PS4: 1080p, kisebb beesésekkel 60 fps
PS4 Pro / PS5: 1080p stabil 60 fps
Xbox One X / Series X: 1440p, stabil 60 fps
3.
3.
Őrnagy
#2: Amúgy ja :)
A Nier Automata elég jó game, ezért bízom benne, hogy ez is az. De én sem szoktam a tesztek elolvasása nélkül vásárolni.
2.
2.
Onion
Inkább megvárom kritikákat a játékról és az alapján eldöntöm hogy megveszem a játékot.
1.
1.
Őrnagy
Szép. Egyszer majd vevő leszek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...