Enlisted - megkezdődött Berlin ostroma

  • Írta: szlav
  • 2021. április 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A normandiai partvidék és Moszkva után Berlin felé veszik az irányt az Enlisted seregei. A korhű online lövölde korai változata egy zártkörű tesztperiódust indított, ezzel megágyazva az új kampánynak.

Zárt bétateszt egy önmagában is bétában lévő játékon belül. Furcsa koncepció, de így vezeti fel az 1945-ös berlini kampányt az Enlisted fejlesztőcsapata. A csapatalapú (értsd: minden játékos teljes osztagokat irányít) online lövölde eddig két különálló érára osztotta a játékosait, hamarosan azonban nem csak a normandiai partraszállást és a moszkvai csatákat élhetjük át, de a Reichstag ostromát is.

Az utolsó óráit élő Harmadik Birodalom szívét megostromolhatjuk majd a Szovjetunió oldalán, de csatlakozhatunk a védő német seregekhez is. A helyszínek közt feltűnik a Kroll operaház, a Moltkebrücke híd, az utolsó megálló pedig természetesen a kancellária székháza lesz. Egyelőre nem tudni, hogy a berlini kampány mikor csatlakozik az Enlisted nyíltan elérhető verziójához, de valószínű, hogy a jelenleg futó zártkörű teszt után már nem kell sokat várnunk rá.

Az Enlisted nyílt bétaverziója elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...