A Steamre is begördült a World of Tanks

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A klasszikus World of Tankset eddig kizárólag a saját launcherén keresztül lehetett elérni, a minap azonban a Steam kínálatában is megjelent a free-to-play játék. Egy nagy gond viszont van ezzel a változattal, a rajongók pedig nem is örültek neki.

A World of Tanks még 2010-ben rajtolt el, azóta pedig csak és kizárólag a Wargaming saját launcherén keresztül lehetett elérni. Ez a minap megváltozott, ugyanis a Steamen is elérhetővé vált a free-to-play játék: a steames változat tökéletesen megegyezik az eredeti kiadással, és még a crossplayre is lehetőséget adtak a fejlesztők.

Nagy probléma viszont, hogy a fiókunk és a játékállásunk nem mozgatható a két verzió között, ami azt jelenti, hogy ha a Steamre költöznénk, lényegében újra kell kezdenünk a játékot. Ez érthető okokból nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, akik ezért el is árasztották negatív értékelésekkel az anyag adatlapját - különösen azért fáj ez, mert a Steam-változat végső soron ugyanúgy a Wargaming launcherén keresztül indul, és azon keresztül kell accountot is létrehoznunk.

A Wargaming egyelőre egy különleges eseménnyel igyekszik kompenzálni a játékosokat, aminek a keretei között május 3-ig minden egyes harckocsival négyszer több XP jár az első győzelemért, mint általában. Emellett egy sor küldetést is kaptunk, amellyel felpörgethetjük a fejlődésünket.

6.
6.
Guba32
#4: Switchen játszom a WoT Blitz-cel,várakozni szinte sosem kell,és tele a csatatér igazi pénzért vehető premium tankokkal,szarul most sem mehet nekik.
4.
4.
Ooorky
#2: Most lecsekkoltam, de '98 óta ugyanaz az ember vezeti.
Gondolom megcsappant azóta a bevétel, már csöpög be 150 millió $ havonta a ciprusi számlára.
Ha jól emlékszem a csúcson egy halom pénzt elvertek IP-k és stúdiók vásárlására, de ebből sok hasznuk azóta nem volt, egy db félresikerült Master of Orion-t tudnak felmutatni.
3.
3.
markoci555
embeeeer, ha ugyan úgy a kliensen keresztül indul, hogy a rákba sikerült ezt összehozni, hogy nem lehet a felhasználót vinni!!!???
erre tuti van kiskapu
2.
2.
hedzsooo
#1: Azota lecserelhettek 1 nala az uzleti eletben okosabbra
1.
1.
Ooorky
Pedig anno a War Thunder steam-es megjelenésekor milyen büszkén nyilatkozta a vezérigazgatójuk, hogy nekik nincs szükségük ilyesmire :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...